Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Para üreticiye değil aracının cebine gidiyor

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar, pirinç üreticisine verilen fiyat üç yıldır değişmezken, perakende fiyatlarda son 3 ayda yüzde 100’ü aşkın artış yaşanmasına dikkat çekerek, üreten değil aracıların kazandığını söyledi.


Üretici değil, aracılar kazanıyor

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar tarım ürünlerindeki fiyat artışlarında spekülasyonların da etkili olduğunu belirterek, “Pirinç

MÜSİAD’da yeni dönem heyecanı

MÜSİAD tarihinin en görkemli Genel Kurulu’na hazırlanıyor. Ömer Bolat’ın başkanlık görevini devredeceği genel kurul, siyaset ve iş dünyasındaki en gen


  Marathon, İstanbul ofisini açtı

Dünya çapında 20 milyar dolar yatırım varlığı olan Marathon Asset Management LLC (“Marathon”) artık Türkiye, Güneydoğu Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika yatırımlarını İstanbul ofisinden yönetecek.


  Şölen, unlu mamül pazarına da giriyor

Şölen, Gaziantep’te üretim yapan iki çikolata fabrikasından sonra, 2008 yılı içinde İstanbul’da hizmete girecek yeni fabrikası ile, kek, bisküvi ve kraker pazarına da iddialı giriyor.


  El Maktum parayı ödemeyince İBB’nin bütçesi tutmadı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 2007 yılına ait faaliyet raporu, belediye meclisinin gündemine geldi. Raporda, bütçe uygulamalarına ilişkin yapılan analizde, İBB’nin 2007 yılı gider bütçesinin 4 milyar 850 milyon YTL olarak öngörülmesine karşın, gelir bütçesinin 3 milyar 980 milyon YTL olarak öngörüldüğü ve aradaki farkın da açık/fazlanın finansman tablosu ile denkleştirilerek belediye meclisinde kabul edildiği belirtildi.


  Noksel, İspanya'da fabrika kuruyor

İspanya'nın Murcia bölgesinde spiral kaynaklı çelik boru fabrikası kurma çalışmalarına başlamış olan Noksel’in Adapazarı Hendek’te bulunan tesisleri Murcia Eyaleti’nin yatırımlardan sorumlu ekonomi bakanı Inmaculada Garcia, Lorca Belediye Başkanı Francisco Jodar ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri