Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Süper Ligde can pazarı

4 TAKIMIN ŞAMPİYONLUK İÇİN YARIŞTIĞI, 8 TAKIMIN DA DÜŞMEME SAVAŞI VERDİĞİ SÜPER LİG, SON YILLARDA GÖRÜLMEMİŞ BİR MÜCADELEYE SAHNE OLUYOR. LİGDE KALMA MÜCADELESİNDE GAZİANTEP, ANKARA VE BURSA, PUAN OLARAK RAKİPLERİNE ORANLA AVANTAJLI GÖRÜNÜYOR.


NBA'de normal sezon tamamlandı

"NORMAL SEZON''DA EN İYİ GALİBİYET YÜZDESİNİ, 82 MAÇIN 66'SINI KAZANAN ATLANTİKGRUBU LİDERİ BOSTON CELTICS ELDE ETTİ. DALLAS MAVERICKS'TEN JASON KIDD,

İbrahim Kaş Getafe ile anlaştı

Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Kaş'ın, İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Getafe ile anlaştığı iddia edildi.


  Hakemler açıklandı

Süper Lig'de 31. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, ligde haftanın maçlarını yönetecek hakemler şöyle:


  Abdullah Avcı bir yıl daha İstanbul Belediye'de kaldı

Süper Lig'de hafta sonu Galatasaray ile karşılaşacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bu önemli maç öncesi teknik direktörü Abdullah Avcı ile sözleşmesini uzattı.


  Samsunlu futbolcuların para eylemi sürüyor

Ekonomik sıkıntılar Samsunspor'da krize neden oldu. 6 aydır paralarını alamadıklarını öne süren futbolcular, idmana çıkmama eylemini sürdürdü.


  Fenerbahçe: Roberto Carlos bilgimiz dahilinde gitti

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, Roberto Carlos'un sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığı, tedavi için kulübün bilgisi dahilinde Brezilya'ya gittiği belirtildi.


  Bodrum-Marmaris etabını İrlandalı Matteo kazandı

Cumhurbaşkanlığı 44. Uluslararası Türkiye Bisiklet Turu'nda, Marmaris-Ölüdeniz etabının startı, Marmaris Kaymakamı Cemalettin Özdemir tarafından verildi.


  Potada Telekom-Fenerbahçe Ülker derbisi Pazar günü

Beko Basketbol Ligi'nde 29. haftada yapılacak maçların programı belli oldu. Program şöyle:


  Tuncay'ın ilk sezonu



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri