Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Mehmet Yozgatlı ‘fos’ çıktı

Beşiktaş'ta sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilen Mehmet Yozgatlı, bu sezon kendisinden bekleneni veremezken bugüne dek sadece 12 resmi maçta forma giyebildi.

. Yıllık 840 bin YTL garanti para ve maç başına 11 bin 200 YTL'ye, 2 artı 1 yıllık sözleşme imzalanan Mehmet Yozgatlı, formsuzluk ve sakatlıklar nedeniyle bir türlü siyah-beyazlı takıma faydalı olamadı. Turkcell Süper Lig, Avrupa kupaları, TFF Süper Kupa ve Fortis Türkiye Kupası'nda toplam 12 resmi maça çıkabilen Mehmet Yozgatlı, bu karşılaşmaların hiçbirinde 90 dakika sahada kalamadı. Mehmet Yozgatlı, geçen sezon formasını giydiği Fenerbahçe'de ise ligde 17 maçta forma giymiş ve 2 kez rakip fileleri havalandırmıştı.

17 MAÇ SONRA OYNADI

Turkcell Süper Lig'de bu sezon tamamı ilk yarıda olmak üzere 8 maçta görev alan Mehmet Yozgatlı, 376 dakika sahada kalabildi. Ligin ikinci yarısında ligde forma giyemeyen Mehmet, en son ligin 12. haftasında İstanbul'da oynanan ve 2-1 yenildikleri Sivasspor maçında oynama şansı bulmuştu. Mehmet, böylece ligde 17 haftadır formasına hasret kaldığı formasına geçen hafta seyicisiz oynanan Gençlerbirliği Oftaş maçında kavuştu ama maç içinde hiçbir ağırlığı olmadı.

SAKAT OTURDU

Mehmet Yozgatlı, bu sezon ligde toplam 12 haftayı sakat olarak geçirirken, 6 kez kadroya alınmasına rağmen oynatılmadı, 4 maçta da kadroya alınmadı. Ligde son 8 haftadır sakatlığı olmamasına rağmen Mehmet'e, teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından görev verilmedi. Mehmet, ligde sadece 1 maçta ilk 11'de sahaya çıktı.

AVRUPA'DA 4 DAKİKA OYNADI

Mehmet Yozgatlı, siyah-beyazlıların bu sezon yaptığı 10 Avrupa Kupası maçının sadece 1'inde, o da 4 dakika sahada kalabildi. Siyah-beyazlıların Moldova'nın Sheriff Tiraspol takımı ile İstanbul'da oynadığı ilk maçta son 4 dakikada oyuna girerken, diğer 9 maçta ise forma giyemedi.

TÜRKİYE KUPASI'NDA 2 MAÇ

Mehmet Yozgatlı, Türkiye Kupası'nda ise 6 maçın 2'sinde forma şansı buldu. Bu 2 maçta da ilk 11'de sahaya çıkan Mehmet, sahada 146 dakika kaldı. Mehmet, ayrıca sezon başında Fenerbahçe ile yapılan TFF Süper Kupa maçına ilk 11'de başlamış ve 62 dakika sahada kalmıştı. Öte yandan Mehmet, bu sezon oynadığı 12 resmi maçta toplam 477 dakika sahada kaldı ve Beşiktaş adına gol atmayı da başaramadı.

20.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Dünya Türkiye'yi izledi

  Mehmet Yozgatlı ‘fos’ çıktı

  İstanbul Cup'a bürokrasi engeli

  G.Saray İstanbul Belediye karşısında 3 puan arıyor

  Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ı evinde konuk ediyor

  Potada Telekom-Fenerbahçe Ülker bugün karşılaşıyor

  Voleybolda ‘Paidar Demir Ödülü’ verilecek

  Hayali transferler


 Son Dakika Haberleri