Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İstanbul Cup'a bürokrasi engeli

İstanbul Cup uluslararası bayanlar tenis turnuvasının direktörü ve Garanti Koza Satış Genel Müdürü Coşkun Erginer, Yeşilköy'de yapacakları tenis kulübünün inşaatına bürokrasi nedeniyle başlayamadıklarını belirterek, ''İnşaata başlayabilmemiz için bir an önce belediye tarafından arazinin planı ve imarı yapılması lazım'' dedi.

Erginer, Yeşilköy'deki arsanın 7 ay önce Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Tenis Federasyonu'na verildiğini belirterek, ''İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin oradaki 1 milyon metrekarelik kocaman alanda, 40 bin metrakelik alanı kopartıp bize vermesi lazım. Yani bu bürokrasinin bir an önce çözülmesi lazım'' diye konuştu.

HER YIL 500-600 BİN

DOLAR ZARAR EDİYORUZ

Turnuvanın 4'üncüsünü de Mayıs ayında Tekstilkent'te yapacaklarını hatırlatan Coşkun Erginer, şunları söyledi: ''Turnuvanın ilkini Ataköy'de, son 3 senedir de Tekstilkent'te yapıyoruz. Her sene 'Bir sonraki yıl Yeşilköy'deki yerimize gideceğiz' diye hazırlıklarımızı yapıyoruz ve her turnuvanın sonunda Tekstilkent'teki yeri bozuyoruz, sonra tekrar yapıyoruz. Olay yap boza döndü. Yaklaşık 500-600 bin dolarlık bir maliyet getiriyor. Oysa kendi yerimizde bunu yapıyor olsaydık, Wimbledon kadar kaliteli bir kulüp meydana getirmiştik.''

VİLLA DEĞİL, TENİS KULÜBÜ YAPACAĞIZ

Coşkun Erginer, 2005 yılında devlet tarafından kendilerine arazi verileceğinin söylendiğini dile getirerek, ''2006, 2007'de olmadı. WTA bize hala neden yerimize geçmediğimizi soruyor. 2009'a yetişmesi için bir an önce bu işin çözülmesi lazım'' dedi. 'Araziyi villalar yapmak için değil tenis kulübü yapmak için istiyoruz'' diyen Coşkun Erginer, şöyle devam etti:

BELEDİYEDE BİR YERLERE TAKILIYOR

''21 kort olacak. 10 bin kişilik arena yapacağız. Çok büyük düşünüyoruz. Devlet de bizim yanımızda, fakat olay bir yerlerde takılıyor. Çözülmesi gereken bir yumak halini aldı. Belediyeden imar izninin çok hızlı bir anlayışla çıkması lazım ki, 2009'a yetişsin. 2009'da da yerimizde yapamazsak çok büyük bir tehlike var. Çünkü Tekstilkent buraya otel yapıyor. Artık benim yerim yok. Mayıs'ta bu turnuva esnasında oranın temeli atılması lazım. GSGM ellinden geleni yapıyor ama bir bürokrasi var. Onun çok hızlı ilerlemesi lazım. İş belediyede bitiyor.''

20.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Dünya Türkiye'yi izledi

  Mehmet Yozgatlı ‘fos’ çıktı

  İstanbul Cup'a bürokrasi engeli

  G.Saray İstanbul Belediye karşısında 3 puan arıyor

  Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ı evinde konuk ediyor

  Potada Telekom-Fenerbahçe Ülker bugün karşılaşıyor

  Voleybolda ‘Paidar Demir Ödülü’ verilecek

  Hayali transferler


 Son Dakika Haberleri