21 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

BEŞİKTAŞ SİFTAH PEŞİNDE

UEFA Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda oynadığı 2 karşılaşmayı da yitiren Beşiktaş, grubun 3. maçında bugün deplasmanda Almanya'nın Wolfsburg takımıyla karşılaşacak.

VfL Wolfsburg Arena'da TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İtalyan hakem Roberto Rosetti yönetecek. Karşılaşmada Rosetti'nin yardımcılıklarını Stefano Ayroldi ve Paolo Calcagno yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Antonio Damato. (B) Grubu'nda henüz puanı bulunmayan siyah-beyazlılar, Almanya deplasmanından en az bir puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Filip Holosko, Wolfsburg karşısında forma giyemeyecek. Beşiktaş'ın, Wolfsburg karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor: Rüştü, Ekrem, Sivok, Ferrari, İsmail, Nihat, Ernst, Fink, Tello, Tabata, Nobre. Siyah-beyazlıların UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 2 maçta da sarı kart gören Çek futbolcu Sivok, bugün de sarı kart görmesi halinde İstanbul'da oynanacak Wolfsburg karşılaşmasında forma giyemeyecek. Grubun diğer maçında ise lider Manchester United, yarın deplasmanda üçüncü sırada yer alan CSKA Moskova ile karşılaşacak.

WOLFSBURG'UN EN GOLCÜSÜ GRAFITE

UEFA Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda oynadığı 2 maçta 4 gol atan Beşiktaş'ın rakibi Wolfsburg, grubun en golcü takımı olarak dikkati çekiyor. Brezilyalı forvet Grafite attığı 3 golle takımının en golcüsü olurken, diğer gol ise Bosna-Hersek Milli Takımı oyuncusu Edin Dzeko'dan geldi. Wolfsburg, gruptaki ilk maçında CSKA Moskova'yı evinde 3-1 yenerken, ikinci maçında ise deplasmanda Manchester United'a 2-1 yenildi. Wolfsburg-Beşiktaş maçının İtalyan hakemi Roberto Rosetti, bugüne dek milli takımlar ve kulüpler bazında 7 kez Türk takımlarının maçlarını yönetti. Türk takımları bu karşılaşmaların sadece 1'ini (Ankaragücü-Deportivo Alaves: 1-2) kaybederken, 2 maçı kazandı (Türkiye-Portekiz U-21: 4-2, Türkiye-Makedonya: 3-2), 4 karşılaşma ise berabere sonuçlandı (Galatasaray-Bordeaux: 0-0, Arsenal-Fenerbahçe: 0-0, Gençlerbirliği-Ageleo: 1-1, Hırvatistan-Türkiye: 1-1)

21.10.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  BEŞİKTAŞ SİFTAH PEŞİNDE

  AVRUPA KUPALARINDA 133. MAÇINA ÇIKACAK

  Rijkaard: Altyapıda Arda gibi oyuncuların yetişmesi çok zor

  FENERBAHÇE BUGÜN ROMANYA YOLCUSU

  FENERBAHÇE ÜLKER BARCELONA ÖNÜNDE

  Vural: Fatih Terim ve Mustafa Denizli dışında 3. isim yok mu?

  DENİZLİ DEVLER LİGİNDE İLK PUANI ALMA PEŞİNDE

  FİLEDE TÜRKİYE KUPASI KUR'ALARI ÇEKİLDİ

  KUTLUAY GENÇLERE BASKETBOL ÖĞRETİYOR

  Avrasya dünyanın en güzel parkuru

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.