"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'de koalisyon öncesi kadrolaşmaya hız verildi: Otobüs işletmecisi danışman!

29 Haziran 2015, Pazartesi 12:22
7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri için yasal zorunluluk nedeniyle istifa etmek zorunda kalan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın yerine Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Feridun Bilgin gelmişti. Eski müsteşar, yeni Bakan Bilgin ise, yaptığı ilginç bir atamayla gündeme geldi.

Müsteşarlıktan yasayla Bakan olan Feridun Bilgin'in, koalisyon hükümeti kurulmadan güldüren bir atamaya imza attığı belirtildi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, 24 yaşındaki otobüs işletmecisi Haktan S’nin engin bilgisi ve tecrübesine ihtiyaç duyduğu için Bakan Danışmanı olarak atadı!

Bu atama, kurum koridorlarında hem rahatsızlığa yol açtı hem de espri konusu oldu. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’in 24 yaşındaki otobüs işletmecisini danışman olarak ataması, giderayak kadrolaştığı yorumlarına neden oldu.

Bakanlıkta Espirilere Konu Oldu

Bilgin’in, Van’da bir otobüs firmasının işletmeciliğini yapan 24 yaşındaki H. Haktan S’yi danışman olarak ataması Ankara’da tepkiyle karşılandı.

Bilinen tek tecrübesi otobüs işletmeciliği olan Haktan S.’nin atamasının gerçekleşmesi üzerine Bilgin, başkent Ankara’da bakanlık koridorlarında esprilere konu oldu. Haktan S’nin tepeden Bakan Danışmanı olması, bir çok kurum çalışanı tarafından rahatsızlık uyandırırken, ayrıca Bakan Bilgin’in giderayak kadrolaştığı da yine gelen iddialar arasında.

Bakanın Arkadaşının Oğlu

Ataması yapılan 24 yaşındaki Haktan S’nin Bilgin’in arkadaşının oğlu olduğu belirtildi. Haktan S’nin babasının arkadaşı Bakan Bilgin’e “Benim oğlanı yanına al da ortam görsün” dediği de iddialar arasında. Bakan danışmanı olan Haktan S’nin ataması kurum içerisinde hem rahatsızlığa ve hem de esprilere konu oldu. Birçok bakanlık yetkilisinin, Türkiye’nin en büyük icraatlarına imza atan bir bakanlığın böyle bir danışmana ihtiyaç duyduğunu komik cümlelerle arkadaşlarına anlattığı da söyleniyor. (Milli Gazete)

Etiketler: akp, atama, torpil
Okunma Sayısı: 5714
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı