Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Karadeniz sele teslim

Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde 2 saat süren sağanak yağış hayatı felç etti. Sel sularının etkisiyle sürüklenen araçlar işyerlerine de büyük zarar verdi. Önceki akşam saat 20.00 sularında başlayan sağanak yağış sırasında yollar. trafiğe kapandı. Kocaman Belediye Başkanı Sezai Nevik, sel sularına kapılarak öldü.

Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde 2 saat süren sağanak yağış hayatı felç etti. Sel sularının etkisiyle sürüklenen araçlar işyerlerine de büyük zarar verdi. Önceki akşam saat 20.00 sularında başlayan sağanak yağış sırasında karayolu trafiğe kapandı. Küçük araçlar karayolunda denize sürüklenme tehlikesi yaşadı. Sel etkisini en çok Dereüstü Caddesi’nde gösterdi. Sel suları, otomobilleri Reşadiye Caddesi’ne kadar sürükledi. Sürüklenen özel bir oto, bir mağazanın içine girdi. Aynı işyerinin içerisi selden büyük zarar gördü. Şehirde sel nedeniyle 3 saat kesilen elektrik, yapılan çalışmanın ardından ilçeye tekrar verilmeye başlandı. Ayrıca haberleşme sorunu da yaşandı.

Belediye Başkanı sel sularında öldü

Samsun’un Terme İlçesi’ne bağlı Kocaman Beldesi Belediye Başkanı Sezai Nevik, sel sularıyla birlikte oluşan heyelan sonucu hayatını kaybetti. Gece yarısı, Ordu’nun İkizce İlçesi Derebaşı Köyü Gürgenlik Mevkii’ne geldiklerinde aşırı yağış sonucu oluşan heyelanla birlikte Başkan Nevik’in kullandığı araç uçtu ve sel sularına kapılıp 200 metre sürüklendi. Paramparça olan araçtan fırladığı tahmin edilen Nevik, sel suları tarafından heyelanın yaşandığı noktadan 1.5-2 kilometre aşağıdaki Samsun’un Terme İlçesi Evci Beldesi Gökçeli Mahallesi’ne sürüklendi. Nevik’in paramparça olmuş aracı, sabah saat 04.00, Samsun Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği ve jandarma tarafından aranan Nevik’in cesedi ise vatandaşlar tarafından ağaca takılı halde sabah saat 09.00’da bulundu.

/ ORDU

03.07.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Türkiye, Filistin için devrede

  Karadeniz sele teslim

  Gül: İsrail ve Filistin barış için çaba sarf etmeli

  Emri siviller verir

  İttifak arayışında hüsran

  Baykal: TMK yetersiz

  Arınç: Müzakereler kesilmez

  Medya olumlu adımları da görsün

  Samsun’lu öğrenciler Paris’te

  Alman Melanie İslâmiyeti seçti

  Yaz ishalinden korunun

  DYP’den dostluk ve kardeşlik şöleni

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004