Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Nihat: Ciddi olalım

A Milli Futbol Takımı'nın lejyoner oyuncusu Nihat Kahveci, günümüz futbolunda her takımın mücadele ettiğini belirterek, ''Artık büyük takım, küçük takım veya kolay maç, zor maç ayrımı kalmadı'' dedi.

Nihat, yaptığı açıklamada, artık her takımın çok koştuğunu ifade ederek, ''O yüzden bizim de çok mücadele etmemiz ve koşmamız gerekiyor. Bunun yanında bulduğumuz pozisyonu değerlendirmeli ve gol yememeliyiz. Bu şekilde maçlarımızı kazanırız'' diye konuştu. Macaristan ve Moldova ile yapımacat maçlara değinen tecrübeli oyuncu, şunları söyledi:

''Ben Moldova maçının kolay olduğunu düşünmüyorum. Yapacağımız iki karşılaşma da zor geçecek. Galip gelmek kolay değil. İlk olarak Macaristan'ı düşünüyoruz. Hedefimiz bu karşılaşmadan 3 puan almak. Macaristan'ı yenersek Moldova karşısına rahat çıkarız. Moldova'yı yeneceğimizi düşünüyorum. Deplasmanda Macaristan'ı yenmek kolay değil ama onlardan çekinmiyoruz. Bir o kadar da rakibimize saygı duyuyoruz. Ciddi olmamız gerekiyor.''

Nihat, Türk futbolunun yenilgiyi veya galibiyeti fazla abartmaması halinde istikrarı yakalayacağını söyledi. Türkiye'de elde edilen galibiyetin veya mağlubiyetin fazla abartıldığını ve verilen tepkide sınırların aşıldığını belirten milli oyuncu, ''Eleştiri her yerde oluyor. Ama önemli olan eleştirinin yapıcı olması. Villarreal için kasaba takımı deniliyor. Ama takımda dünya yıldızları var. Zengin bir kulüp. Bu nedenle başarının gelmesi normal'' diye konuştu.

Lejyoner oyuncu, son dönemde Türk basketbolcuların İspanya'ya transfer olmasının da kendisini sevindirdiğini kaydederek, ''Serkan Erdoğan ile konuşuyorduk. Ama birbirimizin maçlarını izleyemedik. Basketbolcuların başarısı beni sevindiriyor. Biz futbolda ve basketbolda yurt dışında ne kadar başarılı olursak o kadar insanın kapısı açılıyor'' dedi.

Sezon başında Real Sociedad'dan Villarreal'e transfer olan Nihat, yeni takımının aldığı kötü sonuçlar sonrası eleştirilen oyunculardan birinin de kendisi olduğunu söyledi. Real Sociedad'da takımın en güvenilen isimlerinden biri olduğunu, bu şekilde Villarreal'e transfer olduğunu vurgulayan Nihat, ''Real Sociedad'daki kredimle Villarreal'e geldim. Bu nedenle eleştirilen oyunculardan biri de ben oldum. 5 maçta 7 puanımız var. Sıralamada ilk 10'un içindeyiz. Düzelme var. İyi bir kadromuz var. En kısa sürede yukarılarda olacağız. Ben Real Sociedad'a gittiğimde de zorluk yaşadım. Ama sonra takımın en güvenilen ismi oldum. Villarreal'de çok büyük yıldızlar var. Takıma adapte olmam gerekiyor. Bu da belli bir zaman gerektiriyor. İyi bir sezon başı geçirdim. Daha iyi olacağımızı düşünüyorum.''

07.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  MACAR SINAVI BUGÜN

  Nihat: Ciddi olalım

  Arda: Avrupa'ya niye gideyim ki?

  LİG A'DA BU HAFTA

  Efes, ABD'de 2 NBA takımı ile oynayacak

  Süleyman: Beşiktaş teklifte bulunmadı

  G.Saray TV 1 ay içinde açılıyor

  Jefferson: Hedef millî takım kalesi

  Abdi İpekçi Salonu yenileniyor

  ABD'li basketçi Fitch G.Saray'da


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004