Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Güle oynaya bilgi

İlköğretim çağı çocuklarına yönelik din ve ahlâk odaklı eğitim ve kültür yayını olmayı hedefleyen Birdirbir Dergisi, “Din Eğitimi ve Kültürü Dergisi” sloganıyla okurlarıyla buluştu. Türkiye’de ilköğretim çağı çocuklarına yönelik din ve ahlâk eksenli bir eğitim ve kültür yayını olmayı amaçlayan Birdirbir Dergisi, ilahiyat, çocuk eğitimi ve psikolojisinde uzman kişiler tarafından hazırlanmış ve yayıma sunulmuş.

Dergi, hayatın her kesitinden bilgiler vererek çocukların yaşadıkları toplumda ve dünyada “Müslüman” bir kimlik edinmesi konusunu gündemimize getiriyor.

Birdirbir Dergisi Yazı İşleri Müdürü Alpaslan Durmuş, derginin yola çıkış serüveni ve muhtevası hakkında şunları söyledi:

“Çocuklara yönelik din eğitimi konusu sürekli olarak gündemde olmasına rağmen maalesef ciddî mesafeler alınamamıştır, bu noktada önemli bir boşluk söz konusudur.

Bu boşluğun giderilmesi her birimizin şahsî sorumluluğundadır. Biz bu sorumluluğu omuzlarında hisseden ve konusunda yetkin ilahiyatçı, eğitimci, yazar, çizer ve yayıncılarla tek tek görüşmeye, onların fikirlerini ve katkılarını almaya çalıştık.

Bu bağlamda görüş alış verişini sürdürme gayreti içindeyiz. Bu görüşmeler sonucunda muhteva ve kullanılacak üslûp titizlikle belirlenmiş, konular öncelik sırasına göre ele alınmıştır.”

Bilgi için: 0(216) 481 30 23

09.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Müsbet hareket modeli

  Güle oynaya bilgi

  Kur’ân bülbülleri yarıştı

  “Kaatı”yı yaşatmaya çalışıyorlar


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004