Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray'ın son umudu

Şampiyonlar Liginde C Grubunda çıkma mücadelesi veren temsilcimiz bugün deplasmanda PSV Eindhoven'la karşılaşacak. Oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan sarı-kırmızılı ekibin 2. tura çıkabilmesi için bu karşılaşmadan mutlaka puanla ayrılması gerekiyor.

UEFA'nın en büyük organizasyonlarından biri olan Şampiyonlar Ligi'nde 2006 - 2007 sezonu gruplarında 4. hafta maçları bugün ve 1 Kasım Çarşamba günü 8 grupta oynanacak 16 karşılaşma ile devam edilecek. Devler Ligi'nde C Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, bugün TSİ ile 21.45'te Eindhoven'de PSV'ye konuk olacak. İsveç Futbol Federasyonu'ndan Martin Hansson'un yöneteceği karşılaşma Star TV tarafından canlı olarak yayınlanacak.

Gruptaki ilk maçında Fransa temsilcisi Bordeaux ile İstanbul'da 0-0 berabere kalan sarı-kırmızılı ekip gruptaki 2. maçında ise İngiltere temsilcisi Liverpool karşısında 3-0 geriye düşmesine rağmen ikinci yarıda oyuna giren Ümit Karan'ın golleriyle 3-2'yi buldu fakat eşitliği yakalayamadığı için sahadan 3-2 mağlup ayrılmıştı.

Galatasaray gruptaki üçüncü maçında ise Olimpiyat Stadı'nda Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven ile karşılaştı. 1-0 öne geçtiği maçta sahadan 2-1 mağlup ayrılarak gruptan çıkma şansını zora soktu. Gruptaki diğer maçta ise Fransa temsilcisi Bordeaux, İngiltere temsilcisi Liverpool'a konuk olacak.

Galatasaray, PSV Eindhoven takımıyla Avrupa kupaları tarihinde 6. kez karşılaşacak. Hollanda temsilcisi ile tarihinde 5 maç yapan sarı-kırmızılılar, 2 galibiyet 3 de yenilgi aldı. Bu karşılaşmalarda PSV Eindhoven'a 6 gol atan Galatasaray, kalesinde ise 8 gol gördü.

PSV Eindhoven ile tarihinde ilk kez 1987-88 sezonunu Şampiyon Kulüpler Kupası 1. turunda eşleşen ''Cim bom'', evinde 2-0 kazanmasına rağmen, deplasmanda rakibine 3-0 yenilerek elenmekten kurtulamadı.

Galatasaray, son olarak 2001-2002 sezonunda, Şampiyonlar Ligi'nde 1. turda oynadığı grup karşılaşmalarında evinde 2-0 yendiği rakibine deplasmanda 3-1 mağlup olmuştu. Galatasaray, bu sezon ise grupta oynadığı ilk karşılaşmada PSV Eindhoven'a 2-1 yenildi.

31.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray'ın son umudu

  Devler Liginde dev maç bugün

  Tigana: Yılmayacağım

  DEİVİD: Eleştirileri kafama takmıyorum

  Zico: Deivid adına mutlu oldum

  Sakarya'da sevinç

  Necati, Hakan'ı geride bıraktı

  Gökhan Ünal en az 4 hafta oynamayacak

  Pehlivanlar plaja iniyor

  Runje Hırvat millî takımına çağrıldı

  NBA yarın sahne alıyor

  Fenerbahçe averajla lider

  Tigana gider mi?

  Zico doğru yolda


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004