Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

NBA yarın sahne alıyor

Tüm dünyada ilgiyle takip edilen NBA'de 2006-2007 sezonu 30 takımın katılımıyla yarın başlıyor. Takımlar sezon boyunca en az 82 maç oynayacak.

Basketbolda, tüm dünyada büyük ilgiyle takip edilen ABD Profesyonel Basketbol Ligi (NBA), 2 Kasım Çarşamba günü TSİ sabaha karşı yapılacak karşılaşmalarla başlayacak. Toplam 30 takımın katılımıyla başlayacak olan 2006-2007 sezonunda maçlar, her zamanki gibi Doğu Konferansı'nda Atlantik, Merkez ve Güneydoğu, Batı Konferansı'nda ise Güneybatı, Kuzeydoğu ve Pasifik gruplarında yapılacak.

EN İYİLER

OYNUYOR

Basketbol dünyasının en iyi takımlarının ve oyuncularının mücadelelerine sahne olan, bu nedenle basketbolseverler tarafından büyük ilgiyle takip edilen ligde takımlar, yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Özellikle ''çaylak'' oyuncuların takıma uyum sağlaması ve lige alışması açısından büyük önem taşıyan dönemde, bir çok hazırlık maçı yapıldı. NBA'de yeni sezon boyunca her takım 41'i iç sahada, 41'i deplasmanda olmak üzere 82 maç yapacak. Fikstür gereği her takım kendi grubundaki takımlarla 4, kendi konferansında olan, ancak diğer 2 grupta bulunan takımlarla 3 veya 4, diğer konferanstaki takımlarla ise 2 maçta karşı karşıya gelecek.

NİSAN'DA BİTİYOR

Kasım ayının ilk haftasında başlayan sezona, şubat ayında ''NBA All Star'' maçı için ara verilecek. Normal sezon nisan ayı içinde son bulacak. Ayın sonunda Play-off'lar start alacak ve yine her sezon olduğu gibi MVP (en değerli oyuncu), Rookie (yılın çaylağı), En iyi 6. Adam, En Çok Gelişme Gösteren Oyuncu, En iyi Defansif Oyuncu ve Yılın En İyi Koçu gibi ödüller sahiplerini bulacak. NBA'de konferans ve gruplarına göre takımlar şöyle:

DOĞU KONFERANSI

Atlantik Grubu: Boston Celtics, New Jersey Nets, New York Knicks, Philadelphia 76'ers, Toronto Raptors, Merkez Grubu: Chicago Bulls, Cleveland Cavaliers, Detroit Pistons, Indiana Pacers, Milwaukee Bucks, Güneydoğu Grubu: Atlanta Hawks, Charlotte Bobcats, Miami Heat, Orlando Magic, Washington Wizards.

BATI KONFERANSI

Kuzeybatı Grubu: Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves, Portland Trail Blazers, Seattle SuperSonics, Utah Jazz, Pasifik Grubu: Golden State Warriors, Los Angeles Clippers, Los Angeles Lakers, Phoenix Suns, Sacramento Kings, Güneybatı Grubu: Dallas Mavericks, Houston Rockets, Memphis Grizzlies, New Orleans Hornets, San Antonio Spurs.

31.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray'ın son umudu

  Devler Liginde dev maç bugün

  Tigana: Yılmayacağım

  DEİVİD: Eleştirileri kafama takmıyorum

  Zico: Deivid adına mutlu oldum

  Sakarya'da sevinç

  Necati, Hakan'ı geride bıraktı

  Gökhan Ünal en az 4 hafta oynamayacak

  Pehlivanlar plaja iniyor

  Runje Hırvat millî takımına çağrıldı

  NBA yarın sahne alıyor

  Fenerbahçe averajla lider

  Tigana gider mi?

  Zico doğru yolda


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004