Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

YASEM seminerleri büyük ilgi gördü

Yasem ile Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir Sen) Gaziantep Şubesinin işbirliği ile gerçekleştirilen “Kişisel Gelişim Seminerleri” büyük bir ilgiyle takip edildi. Gaziantep Şehitkâmil Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminerler iki gün sürdü ve dört seans halinde gerçekleştirildi.

18 Kasım Cumartesi günü saat 10.00-12.30 saatleri arasında Dursun Sivri tarafından Hafıza Geliştirme Eğitimi konusunda verilen seminer büyük bir ilgiyle dinlendi. Yoğun bir katılımınla gerçekleştirilen bu seminerden sonra aynı gün saat 14.00-16.30 saatleri arasında İsmail Benek tarafından katılanlarla birlikte “Kendini Tanıma Yolculuğu”na çıkıldı. Karşılıklı diyalog ile geçen ve büyük bir dikkatle izlenen seminer ile ilk günün programı sona erdi.

19 Kasım Pazar günü Oktay Coşkun tarafından 10.00-12.30 saatleri arasında verilen “Diksiyon ve Güzel Konuşma” semineri dinleyicilerce yoğun bir ilgi ve sempati ile dinlendi. Programın son oturumu saat 14.00-16.30 saatleri arasında Dursun Sivri tarafından “Anlayarak Hızlı Okuma” başlığı ile gerçekleştirildi.

Gaziantep Eğitim-Bir Sen’in ev sahibliğinde ve misafirperverliği ile gerçekleştirilen seminerlere katılan çok sayıda eğitimci ve vatandaş, programın sonunda memnuniyetlerini ifade ederek, bu tür programların daha sık bir şekilde yapılması talebinde bulundular. Eğitim-Bir Sen Gaziantep Şube Başkanı Zekeriya Efiloğlu, bu toplantılar ile Gaziantep’te bir ilki gerçekleştirdiklerini ve bu tür eğitim ve kültürel faaliyetlerine devam edeceklerini belirtti. Programa çok sayıda eğitim kurumunun yöneticileri katıldı. Yasem Koordinatörü Dursun Sivri, “Dünya okulunda hayat dersleri devam ediyor” sloganı ile faaliyetlerini devam ettiren Yasem’in bu çalışmalarının, dinleyiciler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandığını ifade ederek, seminer konularının öteden beri toplumda var olan büyük bir ihtiyaca cevap verdiğini ifade etti. Toplantıda sergilenen Yasem Yayınları, eğitimciler tarafından beğeniyle karşılandı.

Aşur DİCLELİ / GAZİANTEP

23.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  733 yıl öncesine yolculuk

  YASEM seminerleri büyük ilgi gördü

  “Yüzük kardeşliği” bozuldu

  Tescilleme devam ediyor

  Masallar unutulmasın


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004