Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ümit: Lige hava geldi

Vestel Manisa karşısında 4 gol birden atan Ümit Karan ilk kez ligde bir maçta 4 gol attığını söyledi. Şampiyonluk yarışında F.Bahçe ve G.Saray ile birlikte Beşiktaş'ın da olduğunu belirten Ümit, ''3 takım şimdi çok güzel bir rekabet içine girdi. Bu yarış sonuna kadar devam edecek" dedi.

Vestel Manisaspor karşısında 4 gol birden atan Ümit Karan ise ilk kez ligde bir maçta 4 gol attığını söyledi. Arkadaşlarına kendisine yaptıkları asistlerden dolayı teşekkür eden Ümit, ''Türkiye liginde ilk kez bir maçta 4 gol attım. Ben hep direkt kaleyi düşünüyorum. Çok fazla topla oynamayı sevmem' diye konuştu. Ligde şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ve Galatasaray ile birlikte Beşiktaş'ın da olduğunu belirten Ümit, ''3 takım şimdi çok güzel bir rekabet içine girdi. Bu yarış sonuna kadar devam edecek. Biz bu dönem iyi oynuyoruz. Ne olacağını göreceğiz'' şeklinde konuştu.

F.BAHÇE SİNİRLENİYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Vestel Manisaspor karşılaşmasında iki takımın da olumlu futbol oynaması nedeniyle, futbolun güzelliklerinin ortaya çıktığını söyledi. Gerets, ''Tam beklediğimiz gibi bir maç oldu'' derken, ''İki taraf da olumlu futbol oynamayı seven ekipler. Böylece seyircilerin beğeneceği maç oldu. Sağdan ve soldan ataklar oldu. Futbolun güzellikleri sahaya yansıd'' şeklinde konuştu.Fenerbahçe ile aradaki puan farkının 4'e düşmesiyle ilgili de değerlendirme yapan Belçikalı teknik adam, ''Keşke 'biz 4 puan önde olsaydık' diye düşünüyoruz, ama gün geçtikçe daha iyi performans gösteriyoruz. Böylece rakibimizi de sinirlendirmeye başlıyoruz. Bu neticemiz şampiyonluk yarışında da heyecan yaratacaktır'' ifadelerini kullandı.

ÜMİT KARAN'I ÖVDÜ

Erik Gerets, neticeden dolayı çok memnun olduklarını vurgularken, ''4. golü bulduktan sonra varyete yapmaya başladık, bunu yapmamamız lazımdı, rakibi küçük düşürmemek bizim prensibimiz olmalı. Bu da daha fazla gol atmamızı engelledi'' diye konuştu.''Bu maçta her şey mükemmeldi'' diye düşünmemek zorunda olduklarını dile getiren Gerets, bunun en büyük hataları olacağını belirtti. Gerets, maçta 4 gol birden atan Ümit Karan'a da övgüler yağdırarak, sözlerini şöyle tamamladı: ''Ümit, keşke bu gollerini bölseydi de ilerideki haftalarda da atsaydı. Sadece gol bulması değil, kendisi çok iyi mücadele verdi. Arkadaşlarına örnek oldu ve kaptanlık görevini çok iyi yerine getirdi.''

BEŞİKTAŞ KORKULU RAKİP

Gerets, ''Fenerbahçe'nin yanında çıkış yapan Beşiktaş'ı da rakip görüyor musunuz?'' şeklindeki soruya şöyle cevapladı: ''Biz, aramızda çok konuşuyoruz. Beşiktaş'ı da çok değerli bir rakip olarak görüyoruz. Bizim ülkemizde bir söz vardır. 'Bir kemik için eğer iki köpek mücadele veriyorsa, 3. köpek gelip o kemiği aradan kaçırabilir.' Onun için dikkatli olmak lazım.''

13.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener'e Avrupa morali

  Ümit: Lige hava geldi

  Trabzon'da yüzler gülüyor

  Kayseri Erciyes'in ligde kalma umudu

  Mondragon'un büyük özverisi

  Lig onların elinde

  3'te 3 yapan tek takım Sivas

  Barcelona'da Eto'o-Rijkaard gerginliği su yüzüne çıktı

  Türk Telekom potada Panionios'la oynuyor

  F.Bahçe'nin işi zor

  Puan farkı 4’e indi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004