Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon'da yüzler gülüyor

Ligin 2. yarısındaki ilk galibiyetini G.Antep önünde alan Karadeniz ekibi taraftarın yüzünü güldürdü. 2 gol atan Ceyhun Eriş, "Ligde iyi yerlere geleceğiz. Her şey daha güzel olacak'' dedi.

Trabzonspor'da ara transferde kadroya dahil olan Ceyhun Eriş, 2-0'lık Gaziantepspor maçında attığı gollerle takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. İlk olarak ligin 19. haftasında deplasmanda Vestel Manisaspor ile yapılan maçta, oyuna sonradan dahil olan Ceyhun Eriş, Trabzon'da ilk 11'de çıktığı Gaziantepspor maçında 2 gol atarak, taraftarının yüzünü güldürdü. Bordomavililer, Ceyhun Eriş'in attığı gollerle ligin ikinci yarısındaki ilk galibiyetini ve ilk gollerini elde etmiş oldu. Ceyhun, kazanmasının ve 2 gol atmasının çok güzel bir duygu olduğunu ifade ederek, ''İnşallah bu galibiyetleri ilerleyen haftalarda da sürdürürüz. Ligde çok iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz. Her şey daha güzel olacak'' diye konuştu.

Trabzonspor, son dönemlerde kalesinde rakip takımlara gol şansı vermiyor. Bordomavililer, lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda yaptığı son 7 maçta sadece 1 gol yedi. En son ligin 16. haftasındaki Bursaspor maçında 2 gol yiyen bordo-mavili takım, söz konusu dönemde Konyaspor ile Fortis Türkiye Kupası'nda yaptığı maçta penaltı golüyle kalesindeki tek gol gördü.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, taraftarlarının desteğiyle Gaziantepspor karşısında 2-0'lık galibiyet aldıklarını söyledi.Doğan, ''İlk yarı daha farklı bir skorla soyunma odasına gidebilirdik. İkinci yarıda bulduğumuz 2. gol takıma güven getirdi ve maçtan galibiyetle ayrıldık'' şeklinde konuştu.

Yeni bir takım oluşturduklarını ve herşeyin birden düzelemeyeceğini ifade eden Doğan, ''Takımın uyumu, adaptasyonu zaman alacaktı. Şimdi bir galibiyet aldık, ancak hemen herşey bitti diyemeyiz. Eksiklikleri giderirsek çok daha farklı bir Trabzonspor izlettirebiliriz. Taraftarın desteğiyle 20'lık galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum'' diye konuştu.

13.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener'e Avrupa morali

  Ümit: Lige hava geldi

  Trabzon'da yüzler gülüyor

  Kayseri Erciyes'in ligde kalma umudu

  Mondragon'un büyük özverisi

  Lig onların elinde

  3'te 3 yapan tek takım Sivas

  Barcelona'da Eto'o-Rijkaard gerginliği su yüzüne çıktı

  Türk Telekom potada Panionios'la oynuyor

  F.Bahçe'nin işi zor

  Puan farkı 4’e indi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004