Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Tigana: Kovalayacağız

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, geçen yıla göre liderle aralarındaki puan farkının daha az olduğunu belirterek, lideri kovalamaya devam edeceklerini söyledi.

Tigana, kendileri açısından Konya'da çok kötü bir maç yaşadıklarını belirterek, en azından bir puanla dönmeyi düşündüklerini ama karşılarında çok iyi bir Konyaspor buldukları için bunu başaramadıklarını ifade etti. Konyaspor'un kendi sahasında iyi oynadığını belirten Tigana, şunları kaydetti:

KAYBETMELERİNİ BEKLİYORUZ

''Yan toplardan gol yedik. Alışık olduğumuz iyi oyunu sergileyemedik. Ağır zeminlerde zorlanıyoruz. Trabzonspor maçı da bizim için zor olacak. Trabzonspor karşısında topları iyi kullanırsak ve yakaladığımız pozisyonları değerlendirirsek istediğimiz sonucu alabiliriz.'' Bir gazetecinin ''Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı nedir?'' sorusu üzerine Tigana, ''Önümüzde Trabzonspor maçı var. Trabzonspor'u ve sonraki rakiplerimizi yenip Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Geçen yıl bu dönemlerde lig lideri ile aramızda 15 puan vardı. Şu anda puan farkı daha az, kovalamaya devam edeceğiz.''

MÜZMİN SAKAT GÖKHAN ZAN

Beşiktaş'ta Gökhan Zan, bu sezon ortaya koyduğu futboldan çok, yaşadığı sakatlıklarla gündeme geliyor. Son olarak Konyaspor maçının 27. dakikasında dizinden sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Gökhan, bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle takımını 8 resmi maçta yalnız bıraktı. Ligde 6. haftadaki Galatasaray, 7. haftadaki Ankaragücü maçlarında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Gökhan Zan, 15. haftadaki Bursaspor maçında sakatlanınca 16. haftadaki Ankaraspor ve 17. haftadaki Kayserispor maçlarında oynayamadı. UEFA Kupasında CSKA Sofya ile yapılan ilk maçta ve son Bayer Leverkusen karşılaşmasında da sakat olan Gökhan, Türkiye Kupası'nda da Rizespor ve Gençlerbirliği maçlarında sakat olduğu için oynamadı.

18.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  EMRE'YE YENİ KOMPLO

  F.Bahçe, Sakarya önünde 3 puan arıyor

  Tigana: Kovalayacağız

  Efes-Türk Telekom

  Trabzonspor'un Denizli sınavı

  İbrahim: Bu ligde herşey olabilir

  Serhat Akın'dan sonra Ahmed Hassan da Anderlecht'i bırakıyor

  Norveç maçına İtalyan hakem

  Tekerlekli Sandalyede derbi maçı bugün


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004