Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Serhat Akın'dan sonra Ahmed Hassan da Anderlecht'i bırakıyor

Anderlecht ile ipleri koparan Serhat Akın'dan sonra Ahmed Hassan da takımdan ayrılma noktasına geldi. Yedek kulübesinde oturmaktan rahatsız olan Mısırlı futbolcu sezon sonu yüzde 95 takımdan ayrılacağını açıkladı.

Teknik direktör Vercauteren ile sürekli polemiğe giren eski Beşiktaşlı futbolcu Brugge maçında da yedek kalınca "Ben kariyerimde yedek kulübesinde oturmadım. Belki ilk yarıdan sonra oyuna girebilirim diye düşündüm ama maç sonuna kadar kulübede oturdum" açıklamasını yaptı.

Daha önce Mısır basınına da Anderlecht'ten ayrılacağını söyleyen Hassan "Ben hayatım boyunca sahada serbest oynadım. Şimdi Ronaldinho'ya sol bek oyna diyebilir misiniz? Teknik direktörümüz bu işten anlamıyor. Ben ki Essien ve Drogba'nın da oynadığı Afrika Kupası'nda en iyi futbolcu seçildim. O zaman beni seçenler futboldan anlamıyorlar mı?" ifadesini kullanarak yöneticilerden büyük tepki aldı.

Anderlecht taraftarının her zaman kendisine destek verdiğini de belirten Hassan sadece takımda yaşadığı sorunlar ve polemiklerden dolayı değil ailevi sorunlar nedeniyle de bu kararı aldığını savundu.

Hassan "Oğullarım Hassan ve Alhabibe 7 ve 4 yaşına geldiler. Ama ben onların gelişim çağlarına tanık olamadım. Bu yüzden de kendimi her zaman kötü hissediyorum. Buraya gelmelerini de istemiyorum. Mısır ile Belçika arasında inanılmaz bir kültürel fark var" dedi.

18.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  EMRE'YE YENİ KOMPLO

  F.Bahçe, Sakarya önünde 3 puan arıyor

  Tigana: Kovalayacağız

  Efes-Türk Telekom

  Trabzonspor'un Denizli sınavı

  İbrahim: Bu ligde herşey olabilir

  Serhat Akın'dan sonra Ahmed Hassan da Anderlecht'i bırakıyor

  Norveç maçına İtalyan hakem

  Tekerlekli Sandalyede derbi maçı bugün


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004