Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş 1-0'a abone oldu

Siyahbeyazlılar son 7 maçın 5'ini 1-0 kazandı. Beşiktaş, bu sezonki 17 galibiyetin 7'sini 1-0'lık skorlarla elde etti. Kara Kartallar, bu sezon ligde kazandığı maçlarda rakiplerine 2'den fazla fark atamadı. Son 8 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş 7 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.

Süper Lig'de Sivasspor'u 1-0 yenerek, haftayı 3 puanla kapatıp şampiyonluk şansını sürdüren Beşiktaş, bu sezon 1-0'lık sonuçlara adeta abone oldu. Siyah-beyazlılar, ligde oynadıkları son 7 maçın 5'ini 1-0'lık skorlarla kazandı. Ligin 24. haftasında Ankaragücü maçı ile başlayan 1-0'lık galibiyet serisi, 25. haftada Kayseri Erciyesspor, 27. haftada Çaykur Rizespor, 29. haftada Antalyaspor ve son olarak da 30. haftada Sivasspor galibiyetleri ile sürdü. Bu arada siyah-beyazlılar, bu sezonki 17 galibiyetin 7'sini 1-0'lık skorlarla elde etti. Siyah-beyazlılar, ligin ilk yarısında Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor'u da 1-0'lık skorlarla yenmişti.

2'DEN FAZLA FARK ATAMADI

''Kara kartallar'', bu sezon taraftarlarına farklı galibiyet sevinci yaşatamadı. Siyah-beyazlılar, bu sezon ligde kazandığı maçlarda rakiplerine 2'den fazla fark atamadı. Elde ettiği 17 galibiyetin 11'ini tek farkla kazanan Beşiktaş, sadece 6 maçta 2 farklı galibiyete ulaşabildi.

8 MAÇTIR YENİLMİYOR

Sivasspor galibiyeti ile Turkcell Süper Lig'de puanını 58'e yükselten ve lider Fenerbahçe'nin berabere kalmasıyla da puan farkını 2'ye indiren Beşiktaş, son 8 maçtır yenilgi yüzü görmüyor. En son 2-0 öne geçip, 3-2 kaybettiği 22. haftadaki Trabzonspor maçında yenilen siyah-beyazlılar, daha sonra oynadığı 8 karşılaşmada yenilmedi. Bu 8 maçın 7'sini kazanan Beşiktaş, sadece 1 beraberlik elde etti. 2-1'lik Galatasaray galibiyeti ile başlayan yenilmezlik serisi, Ankaragücü, Kayseri Erciyesspor, Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor galibiyetleri ile devam etti. Sakaryaspor ile berabere kalan siyah-beyazlılar, Antalyaspor ve Sivasspor karşısında aldıkları galibiyetlerle yenilmezlik sayısını 8'e çıkarıp, şampiyonluk yarışında da iddialı duruma geldi.

FUTBOLCULAR NE DEDİ?

İbrahim Akın: Biz bu maça takım olarak çok iyi hazırlanmıştık. Arkadaşlarım beni çok iyi motive etti. Ben de gol atacağıma inanıyordum. Kendime çok güveniyordum. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyet aldık. Golümü hamile olan eşime armağan ediyorum.

Gökhan Zan: Zemin çok zorluydu. Koşmakta bile zorlandık. Sivasspor sezonun en iyi maçlarından birini oynadı. Bu maçı kazanmamız çok önemliydi. 90 dakika disiplinli olmamız önemliydi. 3 puan çok önemliydi. Bunu elde ettiğimiz için çok mutluyum.

İbrahim Üzülmez: Son maçlarda zaman zaman çok top kaybediyoruz. Ama son haftalara girilirken bunlar olabilir. Önemli olan 3 puanı elde etmekti ve bunu başardık.

01.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fenerbahçe'nin zor virajı

  Kadıköy'den çıkış var

  Beşiktaş'tan F.Bahçe'ye zeytindalı

  110 hafta sonra lider olma fırsatı

  Beşiktaş 1-0'a abone oldu

  Toroğlu'ndan gençlere tavsiye

  Kumluca'da başpehlivan Hasan Tuna

  Trabzonspor'da "Koç ailesi" krizi başgösterdi

  Neslihan 34 sayı ile maçı aldı

  Anelka Bolton'da hocasız kaldı

  Liderlik gidebilir

  Zirvede yarış kızıştı

  Liderlik fırsatı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004