Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Liderlik gidebilir

Fenerbahçe, şimdiye kadar cepten yiyerek bugünlere geldi. En yakın rakibi Beşiktaş ile olan 7 puanlık fark son 4 haftayı girilirken 2'ye indi. Bu hafta alacağı bir yenilgi ile belki de liderlik koltuğundan da olacak. Fenerbahçe açısından hiç hoş olmayan bir durum. Taraftar haklı olarak geçen yıl Galatasaray'a hediye edilen şampiyonluğun bu sezon da Beşiktaş'a verilmesinden endişe ediyor.

ZİCO İÇİN YA TAMAM, YA DEVAM

Zico için bu hafta ya tamam, ya devam maçı olacak. Alınacak bir yenilgi halinde gönderilmesi kesin gibi. Beraberlik veya galibiyet ona sezon sonuna kadar kredinin devamını sağlayacak. Ancak, Brezilyalı hocanın son maçlarda yaptığı taktik ve tercih hataları başkan Aziz Yıldırım'ın bile sinirlerini gerdiği biliniyor. Son Denizlispor maçında durum 2-0 iken kupa yorgunu bir-iki futbolcuyu kenara almayarak maçın Denizlispor lehine dönmesine seyirci kaldı.

KEZMAN SANKİ DIŞLANMIŞ..

Yönetim, taraftar derken futbolcuların da sinirleri iyice gerildi. Sahadaki oyuncuların birbirlerine karşı el kol hareketleri takımda olan disiplinin yavaş yavaş kaybolduğunu gösteriyor. Özellikle Tuncay-Kezman gerginliğini ekran önünde milyonlarca insan gözleriyle görmüş oldu. Kezman nedense diğer futbolcular tarafından kara listeye alınmış gibi görünüyor. Müsait pozisyonlarda top alamayan Sırp oyuncu sinirlerine hakim olamayarak gereksiz yere kart görüyor. Alex'in de aynı Tuncay gibi boş durumda bulunan Kezman'a asist yapmayıp, golü kendi atma isteği bu dışlanma olayını doğruluyor.

FİKSTÜR AVANTAJI BEŞİKTAŞ'TA

Bu derbi Fenerbahçe'nin ligdeki durumu hakkında bir ipucu verecek. Liderliği kaptırmamak için sarı-lacivertli futbolcuların gergin olacağı ve kalesinde gol görmemek için ağresif oynayacağı tahmin ediliyor. Buna mukabil Beşiktaş, önce beraberliğe sonra galibiyeti düşünecek. Çünkü, fikstür avantajı Fenerbahçe'ye göre daha iyi görünüyor. Bu maçtan alınacak 1 puan bile siyah-beyazlılar için kayıp olmayacak. Fenerbahçe'nin Trabzonspor ve Galatasaray'la oynayacağı maçlar Beşiktaş'ın rakiplerine oranla daha zor görünüyor.

AYDINUS VE DEDA YÖNETİR

Merkez Hakem Komitesi, derbi için çok düşünmemeli. Elinde çok iyi genç hakemler bulunuyor. Fırat Aydınus ve Cem Deda son haftalarda başarılı performans sergilediler. Görev verildiğinde her ikisi de bu zorlu derbiden başarıyla çıkabilecek tecrübeye sahipler. Bu derbide ayrıca Beşiktaş taraftarına büyük sorumluluk düşüyor. Ortamı gerecek hareketlerden mutlaka kaçınmaları gerekecek. Kupanın ilk maçında İnönü Stadında hiçbir aşırılık görülmedi. Bu hafta da öyle olmalı.

[email protected]

Erol DOYURAN

01.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fenerbahçe'nin zor virajı

  Kadıköy'den çıkış var

  Beşiktaş'tan F.Bahçe'ye zeytindalı

  110 hafta sonra lider olma fırsatı

  Beşiktaş 1-0'a abone oldu

  Toroğlu'ndan gençlere tavsiye

  Kumluca'da başpehlivan Hasan Tuna

  Trabzonspor'da "Koç ailesi" krizi başgösterdi

  Neslihan 34 sayı ile maçı aldı

  Anelka Bolton'da hocasız kaldı

  Liderlik gidebilir

  Zirvede yarış kızıştı

  Liderlik fırsatı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004