Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Liderlik fırsatı

Beşiktaş’ın Perşembe günü Fenerbahçe’yi kupadan eleyip finalist olduktan sonra, dinlenmeden çıkacağı Sivas deplasmanında ne yapacağı merakla bekleniyordu. Hem gündüz maçı olması, hem sakatlıklar ve hem de yağışlı hava Beşiktaş’ın işini zorlaştırmıştı.

4 Eylül Stadına gelen Yiğidolar ve çevre illerden gelen Beşiktaş taraftarı iyi bir maç izleyemediler. Orta alan mücadelesi ve Beşiktaş’ın ofsayt takdiği ile pozisyonsuz biten ilk yarıdan sonra, ikinci yarıda defansı orta sahada kuran Beşiktaş’a karşı Sivasspor etkili oldu ve 3 net gol pozisyonunda Runje’yi geçemedi. Hiç de şampiyonluğa oynayan bir takım görüntüsü vermeyen Beşiktaş'ta kaleci Runje başarılı kurtarışları ile takımı ateşledi. Savunma ise başarılı bir günündeydi.

Bobo, Nobre ve Burak etkisiz isteksiz ve güçsüzdü. Uzun süren ayrılıktan sonra tekrar takıma kabul edilen İbrahim Akın, Nobre’nin yerine oyuna girdikten sonra, maç tam berabere bitecek derken Ricardinho’nun asisti ile öyle değerli bir gol attı ki, bundan daha iyi bir özür olamaz.

Beşiktaş puanını Sivas’ın plaka numarası olan 58'e çıkarırken, Fenerbahçe’nin Denizli beraberliği ile liderle arasındaki farkı da 2'ye indirmiş oldu. Şampiyon 3 büyük takımın son dört hafta maçlarında alacağı sonuçlardan sonra belli olacak. Beşiktaş bu hafta Fenerbahçe'ye kaybetmezse en şanslı, kaybederse ikincilik bile tehlikede. Çünkü Fenerbahçe maçından sonra zorlu Bursa deplasmanına çıkacak.

Nidai PAKSOY

01.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fenerbahçe'nin zor virajı

  Kadıköy'den çıkış var

  Beşiktaş'tan F.Bahçe'ye zeytindalı

  110 hafta sonra lider olma fırsatı

  Beşiktaş 1-0'a abone oldu

  Toroğlu'ndan gençlere tavsiye

  Kumluca'da başpehlivan Hasan Tuna

  Trabzonspor'da "Koç ailesi" krizi başgösterdi

  Neslihan 34 sayı ile maçı aldı

  Anelka Bolton'da hocasız kaldı

  Liderlik gidebilir

  Zirvede yarış kızıştı

  Liderlik fırsatı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004