Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Lincoln farkı..

G.Saray idari menajeri Adnan Sezgin A.Gücü maçından sonra, "bu sezon oynadığımız tüm resmi karşılaşmaları kazandık" dedi. G.Saray bunu yaparken içerideki iki maçı da seyircisiz kazandı. Tabi kolay değil. Futbolcunun itici gücü seyircidir. Onsuz maçı yüksek tempoyla götürüp, kazandı. Teknik Direktör Kalli tecrübesiyle G.Saray ı bu zor şartlarda oynatmayı başarmış. Ayrıca G.Saray takımı oynadığı futbolla keyif vermeye başladı. Yüksek mücadele gücü, G.Saray takımını diğer takımlardan farklı kılıyor.

Sonucunda da G.Saray bol pozisyon üreten bir takım olmuş. Şu maçta G.Saray'lı oyuncular pozisyonları değerlendirebilselerdi tarihi fark olurdu. Lincoln çok özel bir oyuncu olduğunu yine gösterdi. Attığı mükemmel gol izleyenlere büyük keyif verdi. Fiyatının neden yüksek olduğunu oynadığı futbolla ispatlıyor. Teknik kapasitesi iyi oyuncularla yan yana oynadığında neler yapabileceğini çok iyi gösterdi. Oyunu yönlendirme işini kısa sürelerde yapmasına rağmen, takımın oyununa katkısının ne denli yüksek olduğunu gördük. G.Saray Lincoln'le oynarsa maçları daha kolay kazanabilir.

Linderot'un yokluğunda Kalli sürpriz şekilde onun yerinde oynayan iki oyuncu Mehmet Güven ve Mehmet Topal'ı kadroya almadı. Lincoln'un arkasına Ayhan, Sabri ve Arda'yı monte etti. Bunların üçü de çok iyi oyuncular. Ancak Arda defansif anlamda bazen eksik kalınca ve Sabri'nin kontrataklarda ileride kalması durumlarında A.Gücü tehlikeli hücumlar yaptı.

Seyirci düz oyuncu yerine, meziyetli oyuncular seyretmek istiyor. Arda da böyle bir oyuncu. Oynadığında takım oyununa katkısı büyük. Teknik heyetin Arda gibi özellikli bir oyuncuyu yüksek fizik düzeyine ulaştırmak için ne gerekiyorsa yapmalı. Formda bir Arda'ya Milli Takımın da ihtiyacı var.

NOT: Tüm İslam aleminin berat kandilini tebrik ederim.

[email protected]

Said OKUR

28.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  LİNCOLN'E SAHİP ÇIKIN

  Fener'den korkmuyoruz

  Hakan: Üzerimde rekor baskısı yok

  G.Saray'da kale gibi savunma

  Fatih: En ciddi F.Bahçe

  Kabze Rusya'da ilk golünü attı

  Nevin Yanıt yarı finalde

  Trabzon'da 2 maçta 6 puan sevinci yaşanıyor

  Lincoln farkı..

  Hakem hataları..

  Galatasaray zirveyi kaptırmıyor


 Son Dakika Haberleri