Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon'da 2 maçta 6 puan sevinci yaşanıyor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ve Çaykur Rizespor maçlarını rahat bir şekilde geçtiklerini, ilk hafta Sivasspor ile yaptıkları ve 1-0 öndeyken tatil edilen maçın da tescilini beklediklerini söyledi.

Albayrak, son 2 haftada 6 puan elde ettiklerini belirterek, ''Geçen hafta Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ve bu hafta da Çaykur Rizespor'u rahat bir şekilde geçtik. Sporcularımızı ve hocamızı tebrik ediyorum'' dedi. Sivasspor maçının ardından 5 maç seyircisiz oynama cezası aldıklarını ifade eden Albayrak, ''Bu cezayı asgariye indirmek için tahkim kuruluna başvuracağız. Sivasspor maçını kazanmıştık, ama hakem hatalarından dolayı bu duruma geldik. Maçın tescilini bekliyoruz.'' diye konuştu.

Albayrak, taraftarın takımın 12. adamı olduğunu kaydederek, şöyle devam etti: ''İsterdik ki seyirciyle bu coşkuyu yaşayalım. Trabzonspor taraftarı, halkı centilmendir. Rakip iyi oynadığı zaman rakibi alkışlayan taraftarımız var, ama 3-5 kişinin yaptığı hareketi kimse Trabzonspor Kulübü ve camiasına mal edemez."

28.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  LİNCOLN'E SAHİP ÇIKIN

  Fener'den korkmuyoruz

  Hakan: Üzerimde rekor baskısı yok

  G.Saray'da kale gibi savunma

  Fatih: En ciddi F.Bahçe

  Kabze Rusya'da ilk golünü attı

  Nevin Yanıt yarı finalde

  Trabzon'da 2 maçta 6 puan sevinci yaşanıyor

  Lincoln farkı..

  Hakem hataları..

  Galatasaray zirveyi kaptırmıyor


 Son Dakika Haberleri