Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hakem hataları..

l. Lig Futbol müsabakaları başladı. Favori gösterilen takımların hepsi de maçlarını aldı. Geçen sezon olduğu gibi hakem katliamları ilk maçlarda başladı. Kulüpler ayaklandı. Diyarbakır, TFF'ye gideceğini ve maçın hakemi Ziya Çetin'i şikayet edeceğini açıkladı.

Mardinspor'un sahipsiz kalışı ve Antalyaspor karşısında hezimete uğraması, taraftarlarını yine üzeceğini gösteriyor. 1. Lige yeni yükselen Kartalspor, Boluspor'u 3 golle geçti. Giresun'la Karşıyaka maçında gol olmazken, Sakaryaspor Kocaeli'ne gol oldu yağdı. Es Es'ler Gakgoşlar'a acımadı.

Çıplak gözle seyrettiğim Malatyaspor-Gaziantep B.Bld maçı ise tam bir komediydi. Hakem triosuyla maç adeta katledildi. Siirt Bölgesinden Barış Kezer, İlhan Pamuk ve Emin Yıldırım üçlüsü maçı çığrından çıkardı. Diyarbakır Malatya ve Elazığspor geçen sezon en çok canları yanan takımlarımız olmuştu. Bu sezon da aynısı olacak gibi.

Malatyaspor'da yaşanan kaosun aşılmasında Haşim Karadağ'ı gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca Teknik Direktör Metin Yıldız ve futbolcularını da. Ama ben özellikle Malatya Valisi H. İbrahim Daşöz ve Bld. Bşk. Cemal Akı beyefendilere çok teşekkür ederim. Türk futbolu adına bu iki isim ayakta alkışlanmalı.

[email protected]

Said YALÇIN

28.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  LİNCOLN'E SAHİP ÇIKIN

  Fener'den korkmuyoruz

  Hakan: Üzerimde rekor baskısı yok

  G.Saray'da kale gibi savunma

  Fatih: En ciddi F.Bahçe

  Kabze Rusya'da ilk golünü attı

  Nevin Yanıt yarı finalde

  Trabzon'da 2 maçta 6 puan sevinci yaşanıyor

  Lincoln farkı..

  Hakem hataları..

  Galatasaray zirveyi kaptırmıyor


 Son Dakika Haberleri