Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fener'den korkmuyoruz

Anderlecht'in eski Beşiktaşlı oyuncusu Mısırlı Ahmed Hassan, "F.Bahçe maçı bizim için ölüm kalım savaşı olacak. İstanbul'daki maçta bazı arkadaşlarımız seyirci yüzünden paniğe kapıldı. Ama tur atlama şansımız yüksek. Ben bu maçta F.Bahçe'ye kesinlikle gol atmak istiyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında karşılaşacağı Belçika'nın Anderlecht takımında forma giyen eski Beşiktaşlı Mısırlı futbolcu Ahmed Hassan, ''Fenerbahçe maçı bizim için ölüm kalım savaşı olacak'' dedi. Ahmed Hassan, İstanbul'da Fenerbahçe taraftarının önüne çıkınca, kendisinin dışındaki futbolcu arkadaşlarının paniğe kapıldığını belirterek, ''Ben Türkiye'de Fenerbahçe'ye karşı oynadığım için bu atmosferi iyi biliyordum. O nedenle beni pek ürkütmedi bu atmosfer, ancak diğer arkadaşlarım ilk kez bu atmosferle karşılaştıkları için biraz ürktüler. Ama maçın 2. yarısında toparlandık, kendi oyunumuzu oynamaya başladık'' diye konuştu.

KENDİMİZE GÜVENİYORUZ

Hassan, Anderlecht Stadı'nda da yaklaşık 2 bin Fenerbahçe taraftarı olacağını, ancak kendilerini bu durumun rahatsız etmeyeceğini söyledi. Ahmed Hassan, şöyle konuştu: ''İstanbul'da aldığımız 1-0'lık skor kötü bir sonuç değil. Biz kendimize güveniyoruz. Tur atlama şansımız yüksek. Maçı kazanacağımıza inanıyoruz. Daha iyi ve kaliteli futbol oynayacağız. Ben bu maçta Fenerbahçe'ye kesinlikle 1 gol atmak istiyorum. 90 dakika hiç durmadan oynamamız lazım.''

ÇEK KALECİ ZITKA

Takımın Çek Cumhuriyeti vatandaşı Daniel Zıtka da Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız oyuncusu Roberto Carlos'un tüm kalecilerin korkulu kabusu olduğuna değinerek, ''Corlos pozisyona girdiği zaman, onun şutunda topu tutmak mümkün değil'' dedi. Defansın Carlos'a şut imkanı vermemesi gerektiğini belirten Zıtka, ''Benim bu maçta gol yememem lazım. Şayet gol yersek, işimiz çok zorlaşacak. O zaman Fenerbahçe'ye 3 gol atmamız gerekecek. Bu da bizim tur işimizi zora sokar. Bizim, Türkiye'de oynadığımız futboldan daha kaliteli futbol oynamamız lazım. Ben Kezman'dan korkmuyorum. Çok tehlikeli bir golcü değil. Kezman'ın tek güçlü tarafı topun derin oynandığı anda topa iyi koşuyor ve pozisyona girmesi halinde tehlikeli oluyor. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın ile konuştum, beni bazı konularda uyardı. Ben de o konulara dikkat edeceğim'' diye konuştu.

28.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  LİNCOLN'E SAHİP ÇIKIN

  Fener'den korkmuyoruz

  Hakan: Üzerimde rekor baskısı yok

  G.Saray'da kale gibi savunma

  Fatih: En ciddi F.Bahçe

  Kabze Rusya'da ilk golünü attı

  Nevin Yanıt yarı finalde

  Trabzon'da 2 maçta 6 puan sevinci yaşanıyor

  Lincoln farkı..

  Hakem hataları..

  Galatasaray zirveyi kaptırmıyor


 Son Dakika Haberleri