Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Nevin Yanıt yarı finalde

Japonya'da devam eden 11. Dünya Atletizm Şampiyonası'nda milli atlet Nevin Yanıt, bayanlar 100 metre engellide serisinde birinci olarak yarı finale yükseldi.

Japonya'nın Osaka kentindeki şampiyonanın dün sabah seansında piste çıkan Yanıt, ikinci seride mücadele etti. Oldukça rahat bir yarış çıkaran milli atlet, 12.78'lik derecesiyle mücadeleden birinci olarak ayrıldı. Seride ikinciliği, 12.81 ile Kanadalı Angela Whyte alırken, bu mesafenin favori isimlerinden ABD'li Lolo Jones, 12.86 ile üçüncülükte kaldı.

HEDEF FİNAL KOŞMAK

Yarış sonrası açıklamalarda bulunan milli atlet Yanıt, teknik bir branşta serisinde birinci olan ilk Türk atleti olduğunu ifade ederek, ''Süper koştum. Biraz daha zorlasam 12.76'lık Türkiye rekorumu kırardım. Göteborg'da engele takılıp yarış dışı kalmıştım. İntikamını burada aldım. Osaka'daki hava koşulları beni kötü yönde etkilemedi. Antrenmanlarımı Mersin'de yaptığım için alışığım. Çok mutluyum. Hedefim finalde de mücadele etmek. Uzun süredir ayrı kaldığım anne ve babamı çok özledim'' diye konuştu.

ESEN KIZILDAĞ VEDA ETTİ

Bayanlar 100 metre engellide mücadele eden bir diğer Türk atleti Esen Kızıldağ ise 3. seride 13.48'lik zamanı ile 7. oldu ve şampiyonaya veda etti. Milli atlet, yarış sonrası büyük üzüntü yaşarken, göz yaşlarını tutamadı.

ÖZGE GÜRLER DE ELENDİ

Bayanlar 400 metre engellide piste çıkan milli atlet Özge Gürler de şampiyonaya veda etti. 2. seride mücadele eden Gürler, 57.40 ile 7. oldu ve elendi. Gürler, yarış sonrası yaptığı açıklamada, 22 yaşında genç bir atlet olduğunu belirterek, ''Dünya şampiyonasında koşmak benim için büyük deneyim oldu. İlk kez bu tecrübeyi yaşadım. Bundan sonra daha iyi olmaya gayret edeceğim'' diye konuştu.

28.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  LİNCOLN'E SAHİP ÇIKIN

  Fener'den korkmuyoruz

  Hakan: Üzerimde rekor baskısı yok

  G.Saray'da kale gibi savunma

  Fatih: En ciddi F.Bahçe

  Kabze Rusya'da ilk golünü attı

  Nevin Yanıt yarı finalde

  Trabzon'da 2 maçta 6 puan sevinci yaşanıyor

  Lincoln farkı..

  Hakem hataları..

  Galatasaray zirveyi kaptırmıyor


 Son Dakika Haberleri