Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

LİNCOLN'E SAHİP ÇIKIN

G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp, ''Lincoln'u sertlikle durdurmayı normal karşılıyorum'' ifadesini kullanarak, ''Böyle kaliteli oyuncular ancak sertlikle durdurabiliyor. Hakemin böyle durumlarda dikkatli olması lazım, ama onlar da işlerini iyi yapıyorlar'' dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, uzun süre 1-0 giden Ankaragücü maçını kazandıkları için memnun olduğunu belirterek, ''Böyle bir ortamda maç her an dönebilir, biz de kaybedebilirdik'' dedi. Alman teknik adam, seyircisiz ve atmosfersiz bir maçı gol yemeden kazanıp, böyle bir mücadele yapmanın takım için çok önemli ve güzel olduğunu söyledi. Perşembe günü Avrupa kupası maçında, belki de seyircili olduğu için şaşırıp iyi oynamayabileceklerini belirten Feldkamp, ''Çünkü, seyircisiz oynamaya alıştık'' dedi.

''Lincoln'u sertlikle durdurmayı normal karşılıyorum'' ifadesini kullanan Feldkamp, ''Böyle kaliteli oyuncular ancak sertlikle durdurabiliyor. Hakemin böyle durumlarda dikkatli olması lazım, ama onlar da işlerini iyi yapıyorlar'' dedi. Carrusca'nın idman performansı iyi olduğu için kadroya aldığını anlatan Feldkamp, bu oyuncunun idmanlarda çalışarak kadroya girmeye hak kazandığını belirtti.

Kalli, ''Hala forvet istiyor musunuz?'' şeklindeki bir soruyu da ''Benim forvet istemem önemli değil, önemli olan kulübün bunu yapabilmesi. Biz perşembepazar oynayacağız, şu an aklımda olan bu iki maç'' diye cevapladı.

Alman bir basın mensubunun, ''Uzun süre sonra teknik adamlık görevini kabul ettiniz'' şeklindeki sözleri üzerine Feldkamp, ''Sağlık sorunlarım geçti. Kendimi iyi hissediyorum. Galatasaray'a 'evet' dediğim için hiç pişman değilim'' dedi. Aynı basın mensubunun ''Bayern Münih ile eşleşmek ister misiniz?'' sorusunu da cevaplayan Feldkamp, ''Böyle bir durumda UEFA kupasına katılmış oluruz ki, bu güzel bir şey. Grupları geçersek oyuncularım için çok sevinirim'' şeklinde konuştu.

G.Saray seyircisiz oynadığı

8 maçtan 7'sini kazandı

Süper Lig'de Ankaragücü ile geçen sezondan kalan cezası nedeniyle seyircisiz maçta karşı karşıya gelen Galatasaray, taraftar desteği olmadan da maçlarını kazanmayı biliyor. Sarı-kırmızılı ekip, ligde cezası nedeniyle kendi evinde oynadığı seyircisiz 8 maçtan, 7'sini kazanırken, sadece 1'ini yitirdi. 6'sı Ali Sami Yen, 2'si de Olimpiyat Stadı'nda olmak üzere seyircisiz karşılaşmalarda toplam 17 gol atan ''Cim Bom'', kalesinde ise sadece 2 gol gördü. ''Cim Bom'', geçen sezondan kalan 5 maçlık seyircisiz oynama serisinin ilkinde, sezonun ilk haftasında Çaykur Rizespor'u 4-0 yenmişti. Öte yandan Galatasaray, 2005-2006 sezonunda yine cezası nedeniyle Ankaragücü ile Ali Sami Yen Stadı'nda seyircisinden yoksun oynadığı lig maçını 2-0 kazanmıştı.

28.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  LİNCOLN'E SAHİP ÇIKIN

  Fener'den korkmuyoruz

  Hakan: Üzerimde rekor baskısı yok

  G.Saray'da kale gibi savunma

  Fatih: En ciddi F.Bahçe

  Kabze Rusya'da ilk golünü attı

  Nevin Yanıt yarı finalde

  Trabzon'da 2 maçta 6 puan sevinci yaşanıyor

  Lincoln farkı..

  Hakem hataları..

  Galatasaray zirveyi kaptırmıyor


 Son Dakika Haberleri