Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hatalar üst üste geldi

MHK Başkanı Hilmi Ok, F.Bahçe-Beşiktaş derbisinde hakem İsmet Arzuman'ın hata yaptığını kabul ettiğini belirterek, "Hataları görüyorum, kimse merak etmesin en kısa sürede bunlar düzelticek. Beşiktaş maçında yapılan hatalar nedeniyle çok üzülüyorum, canım sıkılıyor, geceleri uyuyamıyorum" dedi.


Bursasspor kendine geldi

Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, Ankaragücü karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetin, kendilerine ''ilaç gibi'' geldiğini belirterek, "Samet Aybaba iki

İsmet Arzuman benim oyumla derbiyi yönetti

Fenerbahçe-Beşiktaş maçına İsmet Arzuman'ın atamasının nasıl yapıldığını da açıklayan Hilmi Ok, atamanın, MHK'de yapılan oylamada İsmet Arzuman ile Fı


  G.Saray averajla lider


  2. zafer niye olmasın

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde bugün deplasmanda Liverpool ile (A) Grubunda 4. maçını oynayacak. Anfield Stadı'nda TSİ saat 21.45'te başlayacak karşılaşma Star TV'den naklen yayınlanacak. Temsilcimiz, İstanbul'daki unutulmaz gecede rakibi 2-1 yenerek grubundaki ilk galibiyetini almıştı.


  Kalli: Zor puan alıyoruz

G.Saray'ın Alman çalıştırıcısı, takımının çok zor 3 deplasman maçını geride bıraktığını ve Gaziantepspor deplasmanından istediğini aldığını söyledi.


  Trabzon'un 13 golü 3 futbolcudan geldi

Süper Lig'de geride kalan 11 hafta sonunda 14 gol atan Trabzonspor'da, gol yükünü yerli oyuncular Gökdeniz, Umut ve Ceyhun çekti.


  Sağlam: Derbi moralimizi bozdu

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Şampiyonlar Liginde önemli bir maç için deplasmana gittiklerini, oradan kendilerini mutlu edecek sonucu alacaklarına inandığını belirtti.


  Hakan hediye etti


  Lütfen dikkat!



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri