Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

2. zafer niye olmasın

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde bugün deplasmanda Liverpool ile (A) Grubunda 4. maçını oynayacak. Anfield Stadı'nda TSİ saat 21.45'te başlayacak karşılaşma Star TV'den naklen yayınlanacak. Temsilcimiz, İstanbul'daki unutulmaz gecede rakibi 2-1 yenerek grubundaki ilk galibiyetini almıştı.

MARKUS MERK YÖNETECEK

Beşiktaş, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bugün deplasmanda Liverpool ile (A) Grubunda 4. maçını oynayacak. Anfield Stadı'nda TSİ saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı ünlü hakem Alman hakem Markus Merk yönetecek. Karşılaşma Star TV'den naklen yayınlanacak. Devler Ligi’nde bugüne kadar 54 gol atan siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda bu sezon oynadığı ilk maçta deplasmanda Marsilya’ya 2-0 mağlup olurken, Porto’ya ise son dakikada yediği golle BJK İnönü Stadı'nda 1-0'lık skorla kaybetti. Grubun üçüncü maçında İngiltere temsilcisi Liverpool’u konuk eden temsilcimiz, sahadaki futbolu ve tribünlerdeki muhteşem taraftarıyla, bu karşılaşmada Şampiyonlar Ligi’ne damgasını vurdu. Rakibini Serdar Özkan ve Bobo’nun golleriyle 2-1 mağlup eden ekibimiz, unutulmaz geceyi 3 puanla kapatarak grubundaki ilk galibiyetini aldı.

ENGİN: PUAN ALMAYA GELDİK

Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, havaalanında yaptığı açıklamada, Liverpool'a kazanmak için geldiklerini söyledi. Engin, grupta iddialarını sürdürmek için bugünkü maçtan puan veya puanlar çıkarmak istediklerini ifade ederek, ''İlk maçta yendiğimiz Liverpool'u evinde de yenmek amacındayız. Bugün sahaya kazanmak için çıkacağız'' dedi.

Avrupa karnesi kötü

Beşiktaş, 1959 yılında başlayan Avrupa kupaları serüveninde Türkiye'yi 14 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve Avrupa Şampiyonlar Ligi, 7 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 10 kez de UEFA Kupası'nda temsil etti. Siyah Beyazlılar, bugüne kadar oynadığı 123 maçta 39 galibiyet, 57 mağlubiyet ve 27 beraberlik aldı. Ekibimiz bu maçlarda rakiplerine 143 gol atarken, kalesinde 183 gol gördü. Siyah-beyazlılar, Avrupa kupaları tarihindeki en farklı yenilgiyi İngiltere'de yaşadı. 2000-01 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Leeds United ile eşleşen Beşiktaş, Leeds'te oynanan karşılaşmayı 6-0 yitirmişti.

06.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Hatalar üst üste geldi

  Bursasspor kendine geldi

  İsmet Arzuman benim oyumla derbiyi yönetti

  Konyaspor 251 gün sonra dışarıda kazandı

  G.Saray averajla lider

  2. zafer niye olmasın

  Kalli: Zor puan alıyoruz

  Trabzon'un 13 golü 3 futbolcudan geldi

  Sağlam: Derbi moralimizi bozdu

  Hakan hediye etti

  Lütfen dikkat!


 Son Dakika Haberleri