Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sağlam: Derbi moralimizi bozdu

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Şampiyonlar Liginde önemli bir maç için deplasmana gittiklerini, oradan kendilerini mutlu edecek sonucu alacaklarına inandığını belirtti.

Sağlam, ''Böyle bir sonuca ihtiyacımız var camia olarak. Çıkıp gereğini yapacağız. İnşallah güzel bir sonuç alacağız'' dedi. Sağlam, ''Fenerbahçe maçının moral bozukluğu takımı etkiliyor mu?'' şeklindeki bir soru üzerine, şunları söyledi: ''Tabii biz profesyoneliz, bu gibi durumlardan olumsuz etkileniyoruz mutlaka, ama bu olumsuzluğu sonraya taşımak, bize pek bir şey kazandırmıyor. O yüzden işimizin gereği doğrultusunda gerekenleri yapıyoruz. O maç bitti, orada kaldı. Şimdi önümüzdeki maça bakacağız.''

PAF BENİ İLGİLENDİRMİYOR

''Sivasspor maçına PAF takımıyla çıkmak sizi zorlayacak mı?'' sorusu üzerine Ertuğrul Sağlam, ''O beni ilgilendirmiyor, o konuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Sivasspor maçını düşünmek için Liverpool maçından sonra zamanımız olacak. Şu anda Liverpool maçına konsantre olduk'' dedi. Futbolculardan İbrahim Toraman da zor bir maça gittiklerini, zor bir atmosferin kendilerini beklediğini ifade ederek, İnönü Stadı'nda iyi mücadele ederek 3 puan aldıklarını, bu avantajla gidip orada da iyi bir netice almaya çalışacaklarını söyledi.

06.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Hatalar üst üste geldi

  Bursasspor kendine geldi

  İsmet Arzuman benim oyumla derbiyi yönetti

  Konyaspor 251 gün sonra dışarıda kazandı

  G.Saray averajla lider

  2. zafer niye olmasın

  Kalli: Zor puan alıyoruz

  Trabzon'un 13 golü 3 futbolcudan geldi

  Sağlam: Derbi moralimizi bozdu

  Hakan hediye etti

  Lütfen dikkat!


 Son Dakika Haberleri