Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bursasspor kendine geldi

Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, Ankaragücü karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetin, kendilerine ''ilaç gibi'' geldiğini belirterek, "Samet Aybaba ikinci maçta galibiyetle tanıştı" dedi.

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, Ankaragücü karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetin, kendilerine ''ilaç gibi'' geldiğini söyledi. Çavuşoğlu, yönetim olarak takımın sergilediği oyundan memnun olduklarını, ileriki haftalarda hem oyun hem de skor olarak daha iyi işler yapacaklarına inandıklarını kaydetti. ''Galibiyet ilaç gibi geldi'' diyen Çavuşoğlu, şöyle devam etti: ''İç sahada ilk galibiyetimizi aldık. Galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz. Samet Aybaba da ikinci maçında galibiyetle tanıştı. Ayrıca Samet hoca, gençlere şans vermeye başladı. Sanıyorum hocamız sağlam bir Bursaspor oluşturmak için gençleri kazanmaya çalışıyor. Genç oyuncuları bulup çıkarmak her antrenörün harcı değil. Samet Aybaba, gençlere verdiği önemle biliniyor.''

TRİBÜNLER ŞAHANEYDİ

Mehmet Çavuşoğlu, maçta gösterdikleri performans kadar tribünlerdeki dostluğun da izlenmeye değer olduğunu söyledi. Ankaragücü ile Bursaspor arasında uzun yıllar önce başlayan dostluk bağları bulunduğunu anlatan Çavuşoğlu, ''Bursaspor ile Ankaragücü arasındaki dostluk tüm takımlara örnek olsun. İnşallah ligimizde bundan sonra kavgalar yaşanmaz. Dostluk, tüm tribünlere hakim olur'' dedi.

06.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Hatalar üst üste geldi

  Bursasspor kendine geldi

  İsmet Arzuman benim oyumla derbiyi yönetti

  Konyaspor 251 gün sonra dışarıda kazandı

  G.Saray averajla lider

  2. zafer niye olmasın

  Kalli: Zor puan alıyoruz

  Trabzon'un 13 golü 3 futbolcudan geldi

  Sağlam: Derbi moralimizi bozdu

  Hakan hediye etti

  Lütfen dikkat!


 Son Dakika Haberleri