Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Lütfen dikkat!

Beşiktaş taraftarının öfkesini, Beşiktaş yönetiminin çaresizliğini anlıyorum. Biliyorum, ne yapsalar bir yerlerden ceza kesiliyor, hakları yeniyor, hak arama mercileri umursamıyor. Nihayet işi ligden çekilmeye kadar götüreceklerini beyan ettiler. Üç büyük takım arasında en çok hakem hatasına (artık hata mı, değil mi bu da tartışılır) kurban edilen, attığı nizami golleri sayılmayan, kiminle ve nerede maç yapılırsa yapılsın hakemlerin cesurca aleyhine karar verebildiği bir takım Beşiktaş.

Fenerbahçe karşısında gördük ki, iyi oynamak yetmiyor. İsmet Arzuman, Beşiktaş golü attıktan sonra öyle kararlar verdi ki, insanın adalet duyguları zedelenir. Beşiktaşlı futbolcuların sabrı yeni bir Cem Papila vakasını önledi. Bobo ve Batuhan’ın egoistlikleri olmasa ve o golleri atsalar Beşiktaş yine kaybeder miydi bilemiyorum? Ancak şunu biliyorum, Semih ve Deivid’i oyundan atamayan, Higuain’in attığı son saniye golünü vermeyen İsmet Arzuman, Fenerbahçe yönetimini oldukça memnun etmiştir. Sonuçta öyle veya böyle Beşiktaş yenildi. Fenerbahçe takımına mı, Fenerbahçe yönetimine mi, yoksa MHK'ya mı yenildi ona tarafsız gözler karar versin.

Eğer bu ülkede Beşiktaş birileri tarafından istenmiyorsa, Başkan Demirören’in dediği gibi iki takımlı bir lig planlanıyorsa (ne yazık ki hakem kararları bunu destekliyor) sportmen ve tarafsız yorumcular bile bu haksızlığa karşı ses çıkarmıyorsa, orada biraz durup düşünmek lazım.Hakem hatalarına saygı ve anlayış bekleyenlerin, Beşiktaş’ın öfkesine de saygı göstermeleri ve haksızlığa karşı gelmeleri beklenir.

Nidai PAKSOY

06.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Hatalar üst üste geldi

  Bursasspor kendine geldi

  İsmet Arzuman benim oyumla derbiyi yönetti

  Konyaspor 251 gün sonra dışarıda kazandı

  G.Saray averajla lider

  2. zafer niye olmasın

  Kalli: Zor puan alıyoruz

  Trabzon'un 13 golü 3 futbolcudan geldi

  Sağlam: Derbi moralimizi bozdu

  Hakan hediye etti

  Lütfen dikkat!


 Son Dakika Haberleri