Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray averajla lider

Turkcell Süper Lig'de 11. haftanın son maçında, deplasmanda Gaziantepspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, averajla liderliğini sürdürdü. Zorlu Gaziantepspor deplasmanında Erdal'ın golüyle 1-0 geriye düşen, ancak karşılaşmanın 89. dakikasında Servet'in ayağından bulduğu golle eşitliği sağlayan Galatasaray, bu sezon büyük bir çıkış yakalayan Sivasspor ile zirveyi paylaştı. Artı 15 averaja sahip sarı-kırmızılı ekip, bu hafta da liderlik koltuğunu bırakmadı.

Haftanın derbi maçında sahasında Beşiktaş'ı ağırlayan Fenerbahçe, ezeli rakibini 6.5 yıl aradan sonra FB Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan puansız gönderdi. Karşılaşmanın hemen başında Bobo'nun golüyle geriye düşen sarı-lacivertli takım, Deivid ve Semih'in golleriyle galibiyete ulaşırken, puan cetvelinde de 22 puanla Beşiktaş'ın 1 puan üstünde yer aldı. Lig tarihinde ilk kez elde ettiği liderliği geçen hafta Galatasaray'a bırakan Sivasspor, bu hafta sahasında ligin yeni ekiplerinden Kasımpaşa'yı 4-0 gibi farklı bir skorla geçerek zirve yarışını sürdürdü. Kırmızı-beyazlı takıma farklı galibiyeti getiren golleri Musa Aydın, Mehmet Yıldız ve Muhammed Ali Kurtuluş (2) kaydetti.

Toplam 26 golün atıldığı 11. haftada, 4 maçı evsahibi, 3 maçı deplasman takımları kazanırken, 2 karşılaşma da berabere tamamlandı.

TOPLU SONUÇLAR

Trabzonspor-Ankaraspor : 2-1

Gençlerbirliği OFTAŞ-Konyaspor : 0-1

Fenerbahçe-Beşiktaş : 2-1

Çaykur Rizespor-Vestel Manisaspor : 1-4

İstanbul B.şehir Bld.-Kayserispor : 1-1

Gençlerbirliği-Denizlispor : 1-2

Bursaspor-Ankaragücü : 2-1

Sivasspor-Kasımpaşa : 4-0

Gaziantepspor-Galatasaray : 1-1

12. HAFTANIN MAÇLARI

9 Kasım Cuma: Denizlispor-Trabzonspor. 10 Kasım Cumartesi: Ankaragücü-Gaziantepspor, Konyaspor-Çaykur Rizespor, Vestel Manisaspor-Bursaspor, Kasımpaşa-Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Ankaraspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş-Sivasspor. 11 Kasım Pazar: Kayserispor-Fenerbahçe, Galatasaray-Gençlerbirliği.

Seyhan ŞENTÜRK

06.11.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Hatalar üst üste geldi

  Bursasspor kendine geldi

  İsmet Arzuman benim oyumla derbiyi yönetti

  Konyaspor 251 gün sonra dışarıda kazandı

  G.Saray averajla lider

  2. zafer niye olmasın

  Kalli: Zor puan alıyoruz

  Trabzon'un 13 golü 3 futbolcudan geldi

  Sağlam: Derbi moralimizi bozdu

  Hakan hediye etti

  Lütfen dikkat!


 Son Dakika Haberleri