Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

2. EgeART Sanat Günleri başladı

Ege Üniversitesi tarafından düzenlenen 2. EgeART Sanat Günleri törenle başladı. İzmir halkı ile sanatı buluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikler 5 gün devam edecek.

Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde; sanatseverler, akademisyenler ve davetlilerin katılımıyla düzenlenen açılış töreninde konuşan Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ülkü Bayındır, bu yıl ikincisi düzenlenen EgeART Sanat Günleri’nin, İzmir’in ve Türkiye’nin en önemli sanat etkinliklerinden olduğunu söyledi. EgeART Sanat Günleri Yürütme Kurulu Başkanı Serpil Utku ise sanatçı ve sanatseverlerin biraraya geleceği etkinlikler ile genç sanatçı dinamiğinin yansıtılmasına katkıda bulunulacağını belirtti.

Açılış töreni Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Ritm Show ekibinin gösterisi ve sergi alanlarının gezilmesi ile sona erdi.

2. EgeArt Sanat Günleri, başta EÜ Atatürk Kültür Merkezi olmak üzere, TC Kültür ve Turizm Bakanlığı İzmir Devlet Resim Heykel Müzesi, Konak Belediyesi Güzelyalı Kültür Merkezi, T.C İş Bankası Sanat Galerisi, Adnan Franko Sanat Galerisi, EÜ Kampus Kültür Merkezi ve EÜ 50.Yıl Köşkü ile İzmir’in 8 kültür merkezi ve sanat galerisinde sergilenecek görsel sanat eserlerini tüm İzmir’e yayarak, geniş bir izleyici kitlesine ulaştıracak.

06.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yerebatan’ın 1.111.111’nci ziyaretçisine ödül

  “Peygamberimizin (asm) örnek ahlâkı”nda buluştular

  Koç’tan Mevlânâ programı

  2. EgeART Sanat Günleri başladı

  İLESAM 20. yaşını kutluyor

  Trabzonlular 20 dakika kitap okuya