Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Çağrı, 14’üncü şubesini Çekmeköy’de açtı

Çağrı Hipermarketleri 2008 yılının ilk şubesini Çekmeköy’de açtı. “Her semte bir Çağrı” sloganıyla yola çıkan Çağrı Hipermarketleri, 14’üncü mağazasını önceki gün düzenlediği törenle Çekmeköy’de hizmete açtı.

Şubenin açılışında konuşan Çağrı Hipermarket Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kara, “Biz 1970’lerden beri bu sektördeyiz. Bir aile şirketiyiz. Biz 1998 yılında dünyada ve Türkiye’de gelişen büyük marketçiliğe atıldık. Bu sene inşallah sizlerle beraber 10. yılımızı kutlayacağız. Gelişen ekonomimizle beraber biz de büyüyoruz. Gelecek dönemlerde de bu yatırımlarımız devam edecek. Sizlere sınırsız alış veriş mutluluğunu yaşatmaya devam edeceğiz”dedi. Mağazanın toplam 1.750 metrekare alanda kurulduğunu, 50 personel ve 6 kasa ile hizmet vereceklerini kaydeden Kara, müşterilerine 40 bin ürün ile hizmet vereceklerini söyledi.

Açılışa Erzurum Milletvekili Saadettin Aydın, Çekmeköy Belediye Başkanı Sıdık Eraslan, bürokrat, davetli ve vatandaşlar katıldı. Açılışa özel indirime vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken kasalarda uzun kuyruklar oluştu.

Ümit Kızıltepe / İSTANBUL

03.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ege’de petrol umudu

  Sanayileşmede yeni dönem

  KOBİ’lere 2.7 milyar dolar kredi

  Turizmde ‘bölgesel tatil’ teklifi

  İngiltere, kredi kartlarını iptal ediyor

  Gıdada fiyat makası açılıyor

  Esnaftan yerli malı çağrısı

  Çağrı, 14’üncü şubesini Çekmeköy’de açtı


 Son Dakika Haberleri