Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Milliler İsveç önünde

A Millî Takımı, Euro 2008 öncesi ilk hazırlık maçında bugün İstanbul'da İsveç ile karşılaşacak. İnönü Stadında saat 20.35'te başlayacak maçı İtalyan hakem Tagliavento yönetecek. Karşılaşma ATV'den naklen yayınlanacak. Türkiye, geride kalan 7 maçta İsveç'e karşı 2 galibiyet, 2 yenilgi, 3 de beraberlik elde etti.

A Milli Futbol Takımı, İsviçre ve Avusturya'nın ortaklaşa düzenleyeceği 13. Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi ilk hazırlık maçını bugün İstanbul'da İsveç ile yapacak. BJK İnönü Stadı'nda saat 20.35'de başlayacak ve ATV'den naklen yayınlanacak maçı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek. Tagliavento'nun yardımcılıklarını Massimiliano Grilli ile Roberto Carrer yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Cüneyt Çakır. Bu arada milli maçın biletlerinin satışı, numaralı tribün 50 YTL, kapalı tribün 20 YTL, eski ve yeni açık tribünler de 10 YTL'den Biletix bayilerinden sürüyor. Türk Milli Futbol Takımı, 85 yıllık tarihinde, 232'si resmi, 210'u özel olmak üzere geride kalan toplam 442 maçta, 153 galibiyet, 105 beraberlik alırken, 184 kez de rakiplerine yenildi. Ay-yıldızlı ekip, bu maçlarda toplam 565 gol atarken, kalesinde 684 gol gördü.

Milli Takım özel maçta İsveç'le yapacağı maçta, iki ülke (A) milli takımları 8. kez karşı karşıya gelecek. İki ülke milli takımları arasında 5'i resmi, 2'si özel geride kalan 7 maçta taraflar 2'şer galibiyet alırken, 3 maçta da eşitliği bozamadı. İlk kez 1951 yılında karşı karşıya gelen taraflardan İsveç toplam 9, Türkiye ise 8 gol attı. Türkiye ile İsveç arasında 2002 Dünya Kupası Eleme Grubu'nda, 5 Eylül 2001 tarihinde İstanbul Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan son maçtan ise İsveç 2-1 galip ayrılmıştı. Bu arada ay-yıldızlı ekip, İsveç ile yaptığı son 4 maçta da galip gelemezken, bu süre içinde 3 kez berabere kaldı, 1 kez yenildi.

06.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Milliler İsveç önünde

  Hidayet'in NBA'de büyük başarısı

  İspanya'nın başı dertte

  Tigana: Beşiktaş'ı yakından izliyorum

  Dunga'dan Alex ve Carlos'a yeşil ışık

  Tuncay Şanlı çok güzel işler yapacak

  British Airways 2012'ye sponsor

  Futbolda transfer bugün sona eriyor

  Sporun Oscarları


 Son Dakika Haberleri