Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Dunga'dan Alex ve Carlos'a yeşil ışık

Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Carlos Dunga, Türkiye'deki Brezilyalı futbolcuların başarılı performanslarından dolayı memnun olduğunu söyledi.

Özellikle Brezilya Milli Takımı kadrosuna çağrılan Beşiktaşlı futbolcu Bobo'ya değinen Dunga, ''Biz bütün Brezilyalı futbolcuları takip ediyoruz ve fırsat olduğunda, ihtiyacımız olduğunda onları kadroya çağırıyoruz. Şu anda Bobo da çağrıldı. Kendisine bir şans doğdu. Hazır olduğunu düşünüyorum. Futbolcularımız kendilerini milli takım için her zaman hazır tutmalı ve bu şanslar verildiğinde en iyisini yapabilmeli.'' diye konuştu.

Tüm futbolcuların izlendiğini ve kendilerini hazır tutmaları gerektiğini ifade eden Dunga, "Roberto Carlos ve Alex'i tekrar milli takıma çağırabiliriiz. Bu durum tamamen çalışmalarına ve oynadıkları futbola bağlı. İhtiyaç olursa her an çağırabiliriz" diye konuştu. Brezilyalı futbolcuların Türk vatandaşlığına geçmeleri konusunda ise şöyle konuştu: ''Brezilyalı bazı futbolcuların Türk vatandaşlığına geçişini ve milli takımda da yer almasını olumlu buluyorum. Belki Brezilya Milli Takımı'nda kendilerine yer bulamayacaklardı, ama buraya iyi adapte olup, beğenip, vatandaş olup kalmalarını iyi karşılıyor ve onlara başarılar diliyorum.''

06.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Milliler İsveç önünde

  Hidayet'in NBA'de büyük başarısı

  İspanya'nın başı dertte

  Tigana: Beşiktaş'ı yakından izliyorum

  Dunga'dan Alex ve Carlos'a yeşil ışık

  Tuncay Şanlı çok güzel işler yapacak

  British Airways 2012'ye sponsor

  Futbolda transfer bugün sona eriyor

  Sporun Oscarları


 Son Dakika Haberleri