Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Tuncay Şanlı çok güzel işler yapacak

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Les Ferdinand, İngiltere'de Middlesbrough forması giyen milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'ya övgüler yağdırdı.

Premier Lig'de forma giyen Türk futbolcularından Tugay Kerimoğlu, Tuncay Şanlı ve Emre Belözoğlu'nun performansının sorulması üzerine İngiliz futbolcu, şöyle konuştu: "Ben kendim zaten İngiltere'de tv'de spor yorumculuğu yapıyorum. Tugay uzun zamandır oynuyor. Kaliteli bir isim tartışmanın anlamı yok. Emre ise şansız sakatlıklar geçirdi. Tuncay ise benim çok hayran olduğum bir isim. Ben bugüne kadar İngiltere dışından gelip buraya adapte olabilen bir isim hatırlamıyorum. Oldukça kaliteli bir oyuncu kendisi çok güzel işler yapacaktır." dedi.

BEŞİKTAŞ'I UNUTAMIYORUM

1988-89 sezonunda Beşiktaş'ta forma giyen İngilizlerin efsane futbolcusu Les Ferdinand, İstanbul'u ve Beşiktaş'ı unutamadığını söyledi. İnönü Stadı'nın ordan geçerken oldukça heyancanlaığını ifade eden Ferdinand, "Burayı ve buradaki arkadaşlarımı özlüyorum. 20 yıl gibi bir süre geçmesine rağmen hala unutamadım. Benim buradaki aşkım çok kısa sürdü. Sadece bir bir sezon oynayabildim. Yarım kalan bir aşktı" diye konuştu.

06.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Milliler İsveç önünde

  Hidayet'in NBA'de büyük başarısı

  İspanya'nın başı dertte

  Tigana: Beşiktaş'ı yakından izliyorum

  Dunga'dan Alex ve Carlos'a yeşil ışık

  Tuncay Şanlı çok güzel işler yapacak

  British Airways 2012'ye sponsor

  Futbolda transfer bugün sona eriyor

  Sporun Oscarları


 Son Dakika Haberleri