Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hidayet'in NBA'de büyük başarısı

ABD Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Orlando Magic'de forma giyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, Doğu Konferansı'nda geçen haftanın en iyisi olurken üst üste 2. kez ''Haftanın Oyuncusu'' ödülüne layık görüldü.

Ligde 28 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında yapılan değerlendirmede, Doğu Konferansı'nda Hidayet Türkoğlu, Batı Konferansı'nda ise Sacramento Kings'in pivotu Brad Miller haftanın oyuncusu ödülünü kazandı.

MÜTHİŞ ORTALAMA

Orlando Magic, geçen hafta oynadığı 3 maçı da kazanırken, milli oyuncu 24.3 sayı, 8 ribaunt ve 6.3 asist istatistikleri ile göz doldurdu. 1 Şubat'ta Philedelphia 76'ers ve 2 Şubat'ta Indiana Pacers ile oynadığı maçlarda bu sezonki en yüksek asist (8 asist) rakamına ulaşan Hidayet Türkoğlu, Orlando Magic'in aldığı sonuçlarda da baş rolü oynadı. 30 Ocak tarihinde Miami Heat karşısında 27 sayı, 12 ribaunt ve 5 asistlik oyun çıkaran milli oyuncu, 1 Şubat tarihinde Philedelphia 76'ers karşısında 23 sayı, 7 ribaund, 8 asist, 2 Şubat'ta Indiana Pacers karşısında ise 23 sayı, 5 ribaunt ve 8 asistlik oyun çıkarmıştı

06.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Milliler İsveç önünde

  Hidayet'in NBA'de büyük başarısı

  İspanya'nın başı dertte

  Tigana: Beşiktaş'ı yakından izliyorum

  Dunga'dan Alex ve Carlos'a yeşil ışık

  Tuncay Şanlı çok güzel işler yapacak

  British Airways 2012'ye sponsor

  Futbolda transfer bugün sona eriyor

  Sporun Oscarları


 Son Dakika Haberleri