Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Süper Ligde can pazarı

4 TAKIMIN ŞAMPİYONLUK İÇİN YARIŞTIĞI, 8 TAKIMIN DA DÜŞMEME SAVAŞI VERDİĞİ SÜPER LİG, SON YILLARDA GÖRÜLMEMİŞ BİR MÜCADELEYE SAHNE OLUYOR. LİGDE KALMA MÜCADELESİNDE GAZİANTEP, ANKARA VE BURSA, PUAN OLARAK RAKİPLERİNE ORANLA AVANTAJLI GÖRÜNÜYOR.

TÜRKCELL Süper Lig, 4 takımın şampiyonluk, 8 takımın da ligden düşmeme mücadelesi vermesi nedeniyle, son yıllarda görülmemiş bir heyecana sahne oluyor. Ligin ilk 4 sırasında yer alan Fenerbahçe, Galatasaray, Sivasspor ve Beşiktaş, mutlu sona ulaşmak için mücadele ederken, Gaziantepspor, Ankaraspor, Bursaspor, Konyaspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor, Vestel Manisaspor ve Kasımpaşa, ligde kalma savaşı veriyor. Bitime 4 hafta kala Fenerbahçe ve Galatasaray, 67 puanla ilk iki sırada yer alırken, Sivasspor 64, Beşiktaş da 61 puanla bu takımları takip ediyor.

GÖZLER HAFTAYA DERBİDE

Şampiyonluk yarışında averajla ilk sırada bulunan Fenerbahçe, Beşiktaş ve Sivasspor'a karşı ikili averajda üstün durumda bulunurken, kendi sahasındaki ilk maçta 2-0 yendiği en yakın takipçisi Galatasaray ile deplasmanda oynayacak. Galatasaray ise Fenerbahçe'yi sahasında konuk etme avantajını elinde bulundururken, bir diğer rakibi Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. Beşiktaş da son 4 haftada ağırlıklı olarak ligde kalma mücadelesi veren takımlarla karşılaşacak. Bu hafta Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak olan siyah-beyazlı takım, ligin son haftasında bir diğer düşmeme mücadelesi veren Vestel Manisaspor'u konuk edecek.

DÜŞMEME MÜCADELESİ

Şampiyonluk yarışında büyük çekişme yaşanırken, 8 takım da ligden düşmemek için büyük bir mücadelenin içinde yer alıyor. Gaziantepspor, Ankaraspor ve Bursaspor, rakiplerine oranla puan olarak daha avantajlı görünürken, Çaykur Rizespor, Vestel Manisaspor ve Kasımpaşa son 3 sırada yer almaları nedeniyle düşme korkusunu en yakından hisseden takımlar olarak dikkat çekiyor. Konyaspor, ligde kalma savaşı veren takımlarla oynayacağı için kendi kaderini kendisi belirleyecek. Vestel Manisaspor ve Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak Konyaspor, Gaziantepspor'u sahasında ağırlayacak.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN İŞİ ZOR

31 puanla 15. sırada yer alan Gençlerbirliği, daha çok şampiyonluk mücadelesi veren takımlarla karşılaşacak. Bu hafta Trabzonspor'a konuk olacak başkent temsilcisi, Fenerbahçe ile deplasmanda oynarken, Sivasspor ile sahasında karşılaşacak. Ligin son sırasında yer alan ve ligden düşmeme şansını mucizelere bırakan Kasımpaşa ise Vestel Manisaspor ile deplasmanda, Konyaspor ile sahasında oynayacak.

18.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Süper Ligde can pazarı

  NBA'de normal sezon tamamlandı

  İbrahim Kaş Getafe ile anlaştı

  Pekin'in kirli havası sporcuları korkuttu

  Hakemler açıklandı

  Abdullah Avcı bir yıl daha İstanbul Belediye'de kaldı

  Samsunlu futbolcuların para eylemi sürüyor

  Fenerbahçe: Roberto Carlos bilgimiz dahilinde gitti

  Bodrum-Marmaris etabını İrlandalı Matteo kazandı

  Potada Telekom-Fenerbahçe Ülker derbisi Pazar günü

  Tuncay'ın ilk sezonu


 Son Dakika Haberleri