Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bülent Uygun Sivas'ı şampiyon yapar mı?

TÜRK TEKNİK ADAMLAR ŞAMPİYONLUK ÖZLEMİ ÇEKİYOR. SON 6 SEZONDA YABANCI TEKNİK ADAMLARIN ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ YAŞADIĞI SÜPER LİGDE BU SEZON SİVASSPOR'UN MUTLU SONA ULAŞMASI HALİNDE BÜLENT UYGUN, 6 SEZON ARADAN SONRA ŞAMPİYONLUK YAŞAYAN TÜRK ANTRENÖR OLARAK KAYITLARA GEÇECEK.


Ağrılarım yüzünden sakatlığım geçmedi

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Roberto Carlos, sakatlığının uzamasının nedeninin yanlış tedavi veya ilaç kullanımından değil, ağrılarının

Necati: Hedefim Millî Takım

İstanbul Büyükşehir Belediyespor golcüsü Necati Ateş, A Milli Takımla birlikte 2008 Avrupa Şampiyonasında forma giymek istediğini söyledi.


  Fenerbahçe-Denizlispor

Süper Lig'de zirvedeki yerini korumak isteyen Fenerbahçe'nin, bugün sahasında konuk edeceği Denizlispor karşısında tek hedefi galibiyet.


  Sivasspor-Ankaraspor

Sivasspor ile Ankaraspor, ligde bugün 6. kez karşı karşıya gelecek.


  Trabzonspor-Gençlerbirliği

Trabzonspor ile Gençlerbirliği, bugünHüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 48. kez karşı karşıya gelecekler.


  Hidayet Türkoğlu NBA'de en değerli oyuncu seçildi

ABD Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) 2007-2008 ''normal sezonu'' tamamlanırken, nisan ayının ''en değerli oyuncuları'' (MVP) da açıklandı. Ligde 8. sezonunu geçiren ve Orlando Magic'de forma giyen milli sporcu Hidayet Türkoğlu, ligde nisan ayının Doğu Konferansı'ndaki MVP'si olarak belirlendi.


  Türk hakemi yine yok



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri