Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Necati: Hedefim Millî Takım

İstanbul Büyükşehir Belediyespor golcüsü Necati Ateş, A Milli Takımla birlikte 2008 Avrupa Şampiyonasında forma giymek istediğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un son haftalardaki başarılı golcü futbolcusu Necati Ateş, eski takımı Galatasaray ile oynayacakları maçta sahada elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi. İstanbul'da CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen Ayakkabı Fuarı'nda Trust Shoes Mağazası'nı ziyaret eden golcü futbolcu, burada basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Ligin son haftalarına yaklaşıldığı şu günlerde bu maçla ilgili spekülasyonların yapıldığı ortamda fazla açıklama yapmaktan kaçınan Necati Ateş, basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine kısa bir açıklama yaptı.

ELİMDEN GELENİ YAPARIM

Kiralık olarak geldiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da hedeflerinin ligi 6. olarak bitirmek olduğunu vurgulayan Necati, "Bu maç için fazla söylenecek birşey yok. Ben çıkıp görevimi en iyi şekilde yapmak istiyorum. Böyle maçlar öncesinde her türlü konuşmalar yapılabilir. Gerek maçtan önce gerek maçtan sonra birçok açıklamalar olacaktır. Bizler profesyonel futbolcularız şu anda İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması ile görev yapıyorum. Sahada elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Böylesine kritik maçlardan sonra evime huzurlu gittikten sonra benden mutlusu olmayacaktır." diye konuştu. Golcü futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü:

G.SARAY'A DÖNECEĞİM

"Eğer gol atıp dönmeyeceksem herkes farklı düşüncelere sahip olabilir. Ben işimi yapacağım. Mücadelemin en iyisini yapacağım." Necati Ateş, sezon sonuna kadar İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması altında başırılı bir oyun sergiledikten sonra gelecek sezon eski takımı Galatasaray'a tekrar döneceğini kaydetti. Golcü futbolcu, hedefinin sezon sonuna kadar iyi bir performans gösterip A Milli Takımla birlikte 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda forma giymek istediğini de sözlerine ekledi.

19.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bülent Uygun Sivas'ı şampiyon yapar mı?

  Ağrılarım yüzünden sakatlığım geçmedi

  Necati: Hedefim Millî Takım

  G.Saray'da savunma alarm veriyor

  Fenerbahçe-Denizlispor

  Sivasspor-Ankaraspor

  Trabzonspor-Gençlerbirliği

  Hidayet Türkoğlu NBA'de en değerli oyuncu seçildi

  Türk hakemi yine yok


 Son Dakika Haberleri