Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bülent Uygun Sivas'ı şampiyon yapar mı?

TÜRK TEKNİK ADAMLAR ŞAMPİYONLUK ÖZLEMİ ÇEKİYOR. SON 6 SEZONDA YABANCI TEKNİK ADAMLARIN ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ YAŞADIĞI SÜPER LİGDE BU SEZON SİVASSPOR'UN MUTLU SONA ULAŞMASI HALİNDE BÜLENT UYGUN, 6 SEZON ARADAN SONRA ŞAMPİYONLUK YAŞAYAN TÜRK ANTRENÖR OLARAK KAYITLARA GEÇECEK.

Türkiye'de son 23 sezonda Anadolu'dan bir takımın şampiyonluğa ulaşamadığı, son 6 sezonda ise hep yabancı teknik adamların şampiyonluk sevinci yaşadığı birinci futbol liginde, bu sezon Sivasspor'un şampiyon olması halinde Bülent Uygun, 6 sezon aradan sonra şampiyonluk yaşayan Türk teknik adam olarak kayıtlara geçecek. Türkiye'de geride kalan 49 sezonda şampiyonlukların 17'sinde Fenerbahçe'nin, 16'sında Galatasaray'ın, 10'unda Beşiktaş'ın ve 6'sında Trabzonspor'un isminin yazılı olduğu birinci futbol liginde, bu sezonun son 4 haftasına Trabzonspor dışındaki diğer 3 büyük takım (Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş) ile Sivasspor şampiyonluk yarışında iddialı olarak girdi. Son 4 haftaya 67 puanlı lider Fenerbahçe ve aynı puana sahip averajla ikinci sırada bulunan Galatasaray'ın 3 puan gerisinde üçüncü sırada yer alan Bülent Uygun'un ekibinin, kalan 4 haftada göstereceği performansa göre, hem şampiyonluğa ulaşma, hem ikinci olup Şampiyonlar Ligi'ne katılma, hem de üçüncü olup UEFA Kupası'na katılma şansı bulunuyor.

SİVASSPOR NE YAPACAK?

Trabzonspor'un 1983-1984 sezonundaki 6. şampiyonluğunun ardından geçen 23 sezonda Anadolu'dan bir takımın şampiyonluğuna hasret kalan futbolseverler, şampiyonluk iddiası bulunan Sivasspor'un son 4 haftada göstereceği performansı merak ediyor. Trabzonspor'un son şampiyonluğunun ardından geçen 23 sezonun 10'unda Galatasaray'ın, 7'sinde Fenerbahçe'nin, 6'sında ise Beşiktaş'ın şampiyonluğunu gören Anadolu insanı, bu sezon Sivasspor'a şampiyonluk konusunda gönülden destek veriyor.

BAŞARIRSA TARİHE GEÇECEK

Uygun yönetimindeki Sivasspor, bu sezon şampiyonluğa ulaştığı takdirde, hem Trabzonspor'dan sonra şampiyonluğa ulaşan ikinci Anadolu kulübü olarak tarihe geçecek, hem de 6 sezon aradan sonra bir Türk teknik adam yönetiminde şampiyonluğa ulaşan takım olarak kayıtlara geçecek. Uygun, takımı Sivasspor'u, Brezilyalı Zico yönetimindeki Fenerbahçe ve Feldkamp ile sezona başlayıp son haftalarda teknik direktörsüz olarak yoluna devam eden Galatarasay ve Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Beşiktaş karşısında şampiyonluğa ulaştırırsa, önemli bir başarıya imza atacak.

19.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bülent Uygun Sivas'ı şampiyon yapar mı?

  Ağrılarım yüzünden sakatlığım geçmedi

  Necati: Hedefim Millî Takım

  G.Saray'da savunma alarm veriyor

  Fenerbahçe-Denizlispor

  Sivasspor-Ankaraspor

  Trabzonspor-Gençlerbirliği

  Hidayet Türkoğlu NBA'de en değerli oyuncu seçildi

  Türk hakemi yine yok


 Son Dakika Haberleri