22 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Daum: Yarışta biz de varız

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Christoph Daum 1-0 kazandıkları Gaziantepspor maçıyla yarışta var olduklarını gösterdiklerini belirterek, ''Zor bir durumdaydık; takım iyi bir tepki gösterdi ve kazanmasını bildi.'' dedi. Alman teknik adam, yaptığı açıklamada, ''Zor bir durumdaydık, takım bu zor durumda iyi bir tepki gösterdi ve kazandık.

Gaziantepspor iyi organize olan bir takım, ilk yarıda bunu çok iyi gösterdiler, bir ara ben sanki duvara karşı oynuyoruz sandım. Golü de zaten uzaktan attığımız bir şutla bulduk. Güiza'nın golü gerçekten mükemmeldi. İkinci yarıda daha çok kontratağa çıkmaya çalıştık. Defansta iyi durduk ve önemli çıkışlar yaptık, bir kaç pozisyon da bulduk. Bundan daha önemlisi de Gaziantepspor'a pozisyon vermememizdi'' dedi. Daum, Gaziantepspor maçının artık geride kaldığını ve bu hafta içinde kendilerini iki önemli maçın beklediğini belirterek, ''Şimdi takımımızı en iyi şekilde dinlendirip önümüzdeki iki büyük maça hazırlamamız gerekiyor. Manisaspor ile oynayacağımız kupa maçı ve ardından Galatasaray ile deplasmanda oynayacağımız derbi maçı bizi bekliyor. Takımın bu maçta gösterdiği çaba gerçekten mükemmeldi. Bunu önümüzdeki maçlarda da göstermesi için elimden geleni yapacağım. Bir de daha sakin olmamız gerekiyor, top kayıplarında diktali ve daha sakin olmalıyız.'' diye konuştu.

Bir basın mensubunun Gaziantepspor Teknik Direktörü Jose Coucerio'nun hakemi suçlamasını hatırlatması üzerine ise Daum, ''Hangi pozisyonu kastetmiş, Dos Santos'un düşürülmesinden kazandığımız ve verilmeyen bir penaltı var, o mu Gaziantepspor'u engellemiş acaba?'' diye alaycı bir şekilde cevap verdi. Daum, kanat organizasyonlarından memnun olmadığını da belirterek, ''Gerçi kanat oyuncumuz da kalmadı gibi. Bence çok az orta yapıyoruz ve bu ortalar da isabetli değil, daha isabetli olmalı, şikayetçi değilim çalışarak bunu daha iyi yapmalıyız. Bu ortalar gol ortası gibi olmalı.'' dedi. Daum, Emre'yi sakatlıktan dolayı maçtan aldığını, oyunu sedye ile terk eden Mehmet Topuz'un ise bileğinin burkulduğundan çıkardığını söyledi. Mehmet Topuz'u daha önce alacağını ama Mehmet Topuz'un oynamak istediğini de belirten Daum, bu arzularından dolayı oyuncularına teşekkür etti.

22.03.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Emre'nin dirsekleri..

  Daum: Yarışta biz de varız

  Antep'te, F.Bahçe ve hakeme tepki

  Maçın adamı Guiza seçildi

  Volkan: Bu köprünün altından çok sular akacak

  Tanju: Kurtuluş alt yapıda

  Futbolsuz 3 puan

  Lider Bursaspor Denizli'yi ağırlıyor

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl