22 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Antep'te, F.Bahçe ve hakeme tepki

GAZİANTEPSPOR Teknik Direktörü Jose Coucerio, Fenerbahçe'ye karşı oynamanın zor olduğunu bildiklerini ve buraya da bu bilinçle geldiklerini belirterek, Fenerbahçe'nin dışında başka şeylerle de uğraştıkları için futbol oynayamadıklarını söyledi.

Maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu'nu kararlarından dolayı eleştiren ve Fenerbahçeli futbolcuların sert oynadığını belirten Coucerio, ''Fenerbahçe üzerine oynamakta zor. Fenerbahçe'nin dışında başka şeylerle uğraştığımız için de oynamakta zorlandık. Her hücum organizasyonunda faulle durdurulduk. Bir pozisyonda 3-4 kere faulle durdurulduk. Bizim gibi kontratağa dayalı futbol oynayan takımlar için bu fauller çok önemli'' dedi.

HAKEM BASKI ALTINDA KALDI

Coucerio, ''Bu tür maçlarda hakemlik yapmakta zor. Onlar da hata yapabilir biz de hatalar yapıyoruz. Fakat yapılan hataların 9'u rakibin lehine biri sanaysa bunu anlamakta zorlanıyorsun. Basit harekette sarı kart gösteren hakemi nasıl yorumlayacaksınız. Verilmeyen penaltı olduğu söyleniyor, eğer değilse o zaman kendini bırakan oyuncuya sarı kart gösterilmeliydi. Hakem baskı altında kaldı, bizi biraz korumuş olsaydı daha kaliteli bir maç olabilirdi. Bunu da hakem yapacaktı. Maçın kaliteli olması için oyuncular kadar hakemlerin de kaliteli olması lazım" diye konuştu.

22.03.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Emre'nin dirsekleri..

  Daum: Yarışta biz de varız

  Antep'te, F.Bahçe ve hakeme tepki

  Maçın adamı Guiza seçildi

  Volkan: Bu köprünün altından çok sular akacak

  Tanju: Kurtuluş alt yapıda

  Futbolsuz 3 puan

  Lider Bursaspor Denizli'yi ağırlıyor

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl