22 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Futbolsuz 3 puan

Fenerbahçe bir var, bir yok. Tekleye tekleye yoluna devam etmeye çalışıyor. Ali Sami Yen' de ki derbi öncesi dönüm noktasıydı Antep maçı. Puan kaybı yaşansaydı haftaya oynanacak önemli maç fazla bir şey ifade etmeyecekti. İki hafta öncesindeki Antalyaspor maçının kopyası şeklinde bir karşılaşma oldu Kadıköy akşamında. Savunmasına yaslanarak rakiplerinin üzerine gelmesini bekleyen bir kimliğe büründü sarı lacivertli futbolcular. Bunu yaparken de kaptıkları toplarla bari hızlı kontratağa çıkabilseler. Bunu da beceremiyorlar. Kanatlarda oynayan Özer Hurmacı, Devid De Souza ve Mehmet Topuz iyi bir kumaşa sahip olmalarına rağmen, acayip derecede formsuzlar. Kanatlardan ne top taşıyabiliyorlar, ne gitti mi gelebiliyorlar ne de rakibe alan daraltabiliyorlar. Orta saha oyuncularındaki bu aymazlık devam ettiği sürece üst üste 2 maç kazanmaları pek de mümkün görünmüyor.

Antalyaspor maç yazısında da ifade ettiğimiz gibi, Fabio Bilica ve Diego Lugano birlikte oynadıkları maçlarda defans daha derli toplu bir görüntü veriyor. Şimdiye kadar 27 gol yiyen Fenerbahçe, bu ikilinin yan yana oynadığı maçlarda kalesinde 8 gol gördü. Öte yandan tüm hatlarıyla S.O.S verirken 3 haftadır da gol yemedi sarı kanaryalar.

Kritik dönemeci hasarsız geçen Fenerbahçe için Galatasaray maçı şampiyonluk yolunda var olup olmama mücadelesi şeklinde geçecek. Christoph Daum' un takımı yine oyunu kendi sahasında kabul ederek, kontrollü bir oyun izlettirecek sporseverlere. Maçın skorunu Fenerbahçe' den çok Galatasaray' ın yapacakları ya da yapamayacakları belirleyecek. Bu arada Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası' nda Manisaspor ile karşılaşacak olan sarı lacivertliler için, araya giren kupa maçı, dev maça konsantrasyon ve fizik kondisyon açısından da sıkıntılara yol açacaktır.

MEHMET ILGAZ [email protected]

22.03.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Emre'nin dirsekleri..

  Daum: Yarışta biz de varız

  Antep'te, F.Bahçe ve hakeme tepki

  Maçın adamı Guiza seçildi

  Volkan: Bu köprünün altından çok sular akacak

  Tanju: Kurtuluş alt yapıda

  Futbolsuz 3 puan

  Lider Bursaspor Denizli'yi ağırlıyor

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl