"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Askeri güç kullanılırsa yaptırımlar devreye girer

18 Ocak 2026, Pazar 17:30
ABD’li Senatör Lindsey Graham, Şam yönetiminin Kuzey ve Doğu Suriye’ye dönük saldırılarına dair açıklama yaptı.

Graham, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ‘’Eğer yeni Suriye hükümeti Suriyeli Kürtlere ve SDF’ye karşı askerî güç kullanırsa, bu Suriye’de ve bölgede muazzam bir istikrarsızlık oluşturur ve bana bu yeni rejim hakkında bilmem gereken her şeyi anlatır. Suriye hükümeti askerî harekâta girişirse, Caesar Yasası yaptırımlarını yeniden yürürlüğe koymak ve onları daha da ağırlaştırmak için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.

Haber Merkezi

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 188
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı