Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

BATAKLIKTAN ÇIKACAĞIZ

G.Saray Teknik Direktörü Gerets, futbolcularla toplantı yaparak, "Önceki sezon iyi giden işlerin ardından, bu sezon şanssızlıklar bizi zorluyor. Artık çok daha disiplinli ve konsantre olmalıyız. Bu bataklıktan çıkacağımıza hepimiz eminiz, ama bu, hatalardan ders alırsak gerçekleşir" dedi.


Çaykur Rize'de 6 puan keyfi

Süper Lig'de kendi sahasında Galatasaray'ı 2-1 yenen Çaykur Rizespor'un başkanı Ekrem Cengiz, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi

Beşiktaş ‘sakat’a geldi

Siyah-beyazlılar bu sezon oynadıkları 17 maçın tamamında sakatlıklar yüzünden bazı futbolcularından faydalanamadı. Ali Güneş 8 maçla başı çekerken, ye


  Vural: Beraberlik beni çok üzdü

Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural 4-4'lük sonucun Antalyaspor adına iyi bir sonuç olmadığını söyledi.


  Yanal'ın Vestel'i şaşırtıyor

Süper Ligde ilk 9 haftada elde ettiği 7 galibiyetle dikkatleri üzerine çeken Manisa ekibi, şampiyon olup olamayacağı tartışırken, peş peşe uğradığı yenilgilerle spor kamuoyunda şaşkınlığa yol açtı. İlk 8 maçta kalesinde sadece 4 gol gören Vestel Manisa, son 4 maçta 12 gole engel olamadı.


  Zafer Biryol: Galibiyeti hocamıza hediye ettik

Süper Ligi'nin 12. haftasında dün, Vestel Manisaspor'u 4- 0 yenmeyi başaran Bursaspor'da, maçın kahramanlarından Zafer Biryol galibiyeti hocalarına hediye ettiklerini söyledi.


  Nihat'a İspanya'da ikinci defa "0" puan

İspanya Birinci Ligi'nin (La Liga) 9. haftasında kendi sahasında oynadığı maçta Real Betis'i 3-2 yenen Villarreal'de, Nihat Kahveci'ye ''sıfır'' puan verildi.


  Tuncay Şanlı'dan yalanlama

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Tuncay Şanlı, bir gazetenin "Tuncay'dan gündemi sarsacak bomba gibi inciler" üst başlığı ile yayımlanan haberdeki değerlendirmelerin kendisine ait olmadığını söyledi.


  Avrasya'da ilk yarışında 1. oldu

28. Kıtalararası Avrasya Maratonu'nda erkeklerde birinci olan Litvanyalı atlet Mindaugas Pukstas, bu başarısının ve elde ettiği derecenin kendisi için sürpriz olduğunu söyledi.


  Zaza oynadı, Hidayet seyretti

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic, Gürcü asıllı Türk oyuncu Zaza Pachulia'nın takımı Atlanta Hawks'a konuk oldu.


  Bozuk para soruşturması

İngiltere Futbol Federasyonu statlarda son haftalarda sahalara atılan bozuk paraların futbolculara zarar vermesinden dolayı araştırma başlatıldığını açıkladı.


  Kupada bugün: Sivas-Fenerbahçe

Sivasspor ile Fenerbahçe, bugün Sivas'ta yapacakları Fortis Türkiye Kupası'nın 2. hafta maçıyla birlikte 4. kez karşı karşıya gelecek.


  Şahin: Plaj güreşi her yıl yapılacak

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan YardımıÜücısı Mehmet Ali Şahin, plaj güreşlerinin geleneksel hale getirilmesi için FİLA'ya teklif sundu.


  Büyükler bu hafta F.Bahçe'ye çalıştı


  Puan kaybı rekoru



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004