Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

BATAKLIKTAN ÇIKACAĞIZ

G.Saray Teknik Direktörü Gerets, futbolcularla toplantı yaparak, "Önceki sezon iyi giden işlerin ardından, bu sezon şanssızlıklar bizi zorluyor. Artık çok daha disiplinli ve konsantre olmalıyız. Bu bataklıktan çıkacağımıza hepimiz eminiz, ama bu, hatalardan ders alırsak gerçekleşir" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Çaykur Rizespor maçının ardından, dün sabah yapılan antrenman öncesinde futbolcularına maçlarda yapılan hataların görüntülerini izlettirerek uyarılarda bulundu. Florya Metin Oktay Tesisleri video izleme salonunda toplanan futbolculara Gerets, yaklaşık 1.5 saat süreyle bu sezonki maçlarda yapılan bütün hataları ve kaçırılan golleri izlettirdi. Antrenör Erdal Keser, toplantı sonrasında basın mensuplarının yanına gelerek, yapılan toplantının yanlış anlaşılmamasını isteyerek, Gerets'in futbolculara yaptığı konuşmayı aktardı.

HATALARI GÖSTERDİ

Erik Gerets, video gösterisinde, futbolcuların bugüne kadar maçlarda yaptıkları hataları, cömertçe kaçırılan pozisyonları, yapılan pas hatalarını gösterirken, ''Bu hataların tekrarlanmamasına herkes özen göstermek mecburiyetinde. Önceki sezon iyi giden işlerin ardından, bu sezon şanssızlıklar bizi zorluyor. Artık çok daha disiplinli ve konsantre olmalıyız'' dedi. Gerets, tüm alınan sonuçlara rağmen düzlüğe çıkacaklarına inandıklarını da belirterek, ''Bu bataklıktan çıkacağımıza hepimiz eminiz, ama bu, hatalardan ders alırsak gerçekleşir'' ifadesini kullandı. Bu arada Gerets, yapılan toplantı sonrasında sahaya çıkan futbolculardan Hakan Şükür ve Song ile ayrı ayrı görüştü.

MORALLER BOZUK

Öte yandan sarı-kırmızılılar, Türkiye Kupası'nda çarşamba günü yapacakları Karşıyaka maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik direktör Erik Gerets'in futbolculara maçlarda yapılan hataları video gösterisiyle izlettirmesi nedeniyle 1.5 saat geç başlayan çalışmada, Çaykur Rizespor karşılaşmasında 90 dakika oynayan futbolcular koşuyla yetindiler. Diğer futbolcular ise tek pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç oynadılar. İdmana çıkmayan Hakan Şükür belinde darbeye bağlı ezilme ve ağrı, Arda Turan ise sağ uyluk ön adalesindeki zorlanma nedeniyle sağlık merkezinde fizyoterapistlerce tedavi edildi. Galatasaray, bugün saat 12.00'de yapacağı basına kapalı antrenmandan sonra, İzmir'e gidecek.

07.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  BATAKLIKTAN ÇIKACAĞIZ

  Çaykur Rize'de 6 puan keyfi

  Beşiktaş ‘sakat’a geldi

  Tigana: Ben sihirbaz değilim

  Vural: Beraberlik beni çok üzdü

  Yanal'ın Vestel'i şaşırtıyor

  Zafer Biryol: Galibiyeti hocamıza hediye ettik

  Nihat'a İspanya'da ikinci defa "0" puan

  Tuncay Şanlı'dan yalanlama

  Avrasya'da ilk yarışında 1. oldu

  Zaza oynadı, Hidayet seyretti

  Bozuk para soruşturması

  Kupada bugün: Sivas-Fenerbahçe

  Şahin: Plaj güreşi her yıl yapılacak

  Büyükler bu hafta F.Bahçe'ye çalıştı

  Puan kaybı rekoru


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004