Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yanal'ın Vestel'i şaşırtıyor

Süper Ligde ilk 9 haftada elde ettiği 7 galibiyetle dikkatleri üzerine çeken Manisa ekibi, şampiyon olup olamayacağı tartışırken, peş peşe uğradığı yenilgilerle spor kamuoyunda şaşkınlığa yol açtı. İlk 8 maçta kalesinde sadece 4 gol gören Vestel Manisa, son 4 maçta 12 gole engel olamadı.

Süper Lig'e iyi bir başlangıç yaparak, ilk 9 hafta itibarıyla 6 puan farkla liderliğe yükselen Vestel Manisaspor, son 3 maçta uğradığı yenilgilerle kendisi için ''şampiyon olur mu olamaz mı'' tartışmasını yapan spor kamuoyunu şaşırttı. Lige 1-0'lık Beşiktaş galibiyetiyle başlayan Ersun Yanal yönetimindeki Manisa ekibi, Trabzonspor ve Galatasaray gibi güçlü rakiplerle yaptığı maçları beraberliklerle geçtikten sonra 6 maçlık bir galibiyet serisi yakaladı.

9. HAFTAYA KADAR

Lider olarak başladıkları 9. haftada Antalyaspor ile yaptıkları maçı uzatma dakikalarının sonunda Holosko'nun attığı golle 3-2 kazanmayı başaran ''Tarzanlar'', Fenerbahçe'nin de Ankaraspor deplasmanında berabere kalarak 2 puan yitirmesiyle puan farkını 6'ya çıkarınca kamuoyunda ''Vestel Manisaspor şampiyon olabilecek mi'' sorusunun cevabı aranmaya başlandı.

SON 3 MAÇI KAYBETTİ

Ligdeki ''4 Büyükler''in kendilerinden bekleneni veremediği bir dönemde yakaladığı çıkışla bu denli dikkatleri üzerine çeken Vestel Manisaspor'da tablo, son 3 haftada tersine döndü. Önce Sivasspor'a, sonra da Fenerbahçe'ye 3-2'lik skorlarla yenilen Vestel Manisaspor, son olarak Bursaspor'a da 4-0 gibi farklı bir skorla yenilerek, 6 puan öne geçtiği liderlik yarışında 3 puan geriye düştü.

YEDİKÇE YEDİ

Vestel Manisaspor'un 12 maçta kalesinde gördüğü 16 golün haftalara göre dağılımı da son derece ilginç. Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray ve Gençlerbirliği gibi güçlü rakiplerle karşılaştığı ilk 8 haftada ''en az gol yiyen takım'' olan ve kalesinde yalnızca 4 gol gören siyah-beyazlı ekip, son 4 maçta tam 12 gole engel olamadı.Vestel Manisaspor'un ilk 8 haftada maç başına 0.5 olan yediği gol ortalaması, son 4 karşılaşmada maç başına 3'e çıktı.

Yanal: Kötü gidişin önüne geçeceğiz

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, son haftalardaki kötü gidişin önüne geçeceklerini söyledi. Bursaspor'a deplasmanda 4-0 yenildikleri maçta, beraberlik golünü aradıkları bölümde rakibin kontraataktan bulduğu gollerin farklı skoru getirdiğini belirten Ersun Yanal, şöyle konuştu: ''Bugüne kadar gerekli şeyleri yaparak zirve yarışına ortak olduk. Ancak son 3 haftadır bu gerekenleri yerine getiremediğimiz için de bir düşüş görülüyor. Zirvede kalma mücadelesi vermek deneyim işidir. Yetenekli ve çok genç bir kadromuz var. Kötü gidişi arkadaşlarımızla birlikte sona erdireceğimize inanıyorum.''

07.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  BATAKLIKTAN ÇIKACAĞIZ

  Çaykur Rize'de 6 puan keyfi

  Beşiktaş ‘sakat’a geldi

  Tigana: Ben sihirbaz değilim

  Vural: Beraberlik beni çok üzdü

  Yanal'ın Vestel'i şaşırtıyor

  Zafer Biryol: Galibiyeti hocamıza hediye ettik

  Nihat'a İspanya'da ikinci defa "0" puan

  Tuncay Şanlı'dan yalanlama

  Avrasya'da ilk yarışında 1. oldu

  Zaza oynadı, Hidayet seyretti

  Bozuk para soruşturması

  Kupada bugün: Sivas-Fenerbahçe

  Şahin: Plaj güreşi her yıl yapılacak

  Büyükler bu hafta F.Bahçe'ye çalıştı

  Puan kaybı rekoru


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004