Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Bakan Unakıtan: Paniğe kapılmanın gereği yok

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, "Rehavete kapılmayalım ama paniğe de kapılmanın gereği yoktur. Türkiye iyi ve doğru yoldadır. O bakımdan hiç kimse korkuya kapılmasın’’ dedi.

Unakıtan, Eskişehir Paşabahçe Cam Sanayi Fabrikasında, Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Oğuz Satıcı’nın da katılımıyla Ocak ayı ihracat rakamlarının açıklanması dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin moralinin bir kere daha yükseltildiğinin, ülkenin gerçeklerinin ne olduğunun rakamlarla ortaya konulduğu yerin Eskişehir olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bakan Unakıtan, şöyle konuştu: "Türkiye malî disiplinden şimdiye kadar taviz vermemiş, bundan sonra da vermeyecek bir ülke. Bunları üzerine basa basa söylüyorum. Türkiye küresel dalgalanmaları çok dikkatli takip eden bir ülke olacaktır. Bunu nasıl takip edeceğiz? Devamlı dikkatli olacağız. Gelecek menfi etkileri en aza indirmeye çalışacağız. Türkiye’nin paniğe kapılmasına hiç gerek yoktur. Önümüzdeki günler iyi günler olacaktır. Bunları inanarak söylüyorum. Rehavete kapılmayalım ama paniğe de kapılmanın gereği yoktur. Türkiye iyi ve doğru yoldadır. O bakımdan hiç kimse korkuya kapılmasın.’’

/ ESKİŞEHİR

02.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Cari açık kritik eşikte

  Ocak ayının zam şampiyonu yeşil fasulye

  İhracat Ocak’ta yarı yarıya arttı

  Yeni yılda borsa zarar ettirdi

  IMF'ye borç 7 milyar dolara geriledi

  Bakan Unakıtan: Paniğe kapılmanın gereği yok

  Özelleştirme işsizlerine geçici kadro verilecek

  Dünyada kriz derinleşirse, Türkiye’de etkisi büyük olur

  Tarımda su sıkıntısı

  İkinci el otoda beklentiler bahara kaldı


 Son Dakika Haberleri