Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

10 holding 18 bin eleman arıyor

Küresel dalgalanmanın etkisiyle 2008 yılında durgunluk beklenmesine rağmen Türkiye’nin önde gelen grupları, yeni ve devam eden yatırımlarına bağlı olarak 2008 yılında yaklaşık 18 bin personel almayı planlıyor.

Haftalık borsa ve yatırım dergisi tekBorsa’nın yeni sayısında yer alan habere göre, holdingler yeni eleman alımı yapacak.

Doğuş Grubu İnsan Kaynakları Bölümü’nden verilen bilgiye göre, 2008 yılında Doğuş Grubu; bankacılık ve finans sektöründe 2 bin 770, otomotiv sektöründe 392, inşaat sektöründe bin 10, medya sektöründe 65, turizm sektöründe 185 ve gayrimenkul sektöründe 9 kişi olmak üzere toplamda 4 bin 431 kişiyi işe alacak.

Sabancı Holding İnsan Kaynakları Grup Başkanı Rıdvan Yirmibeşoğlu’nun yaptığı açıklamaya göre, Sabancı Topluluğu’nda da finansal hizmetler ve perakende ön planda olmak üzere çalışan sayısı yüzde 7 civarında artacak.

Ülker İnsan Kaynakları Genel Müdürü Melih Özuyar ise 2008 yılı içerisinde kapsam içi ve kapsam dışı olmak üzere bin 200 civarında personel istihdam edilmesinin planlandığını belirtti.

Tekfen İnşaat ve Tesisat AŞ. İnsan Kaynakları Koordinatörü Erhan Hersek de “Tekfen İnşaat olarak 2008 yılı içerisinde artan iş hacmimizi de göz önünde bulundurarak yaklaşık 4 bin kişiye daha iş imkanı sağlamayı planlıyoruz”

/ İSTANBUL

06.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Büyüme yavaşladı

  6 yılda 27 milyon kredi kartı

  Gıdada artış sürüyor

  Çin, Türk yatırımcıları da çekti

  10 holding 18 bin eleman arıyor

  Döviz kuru ihracatçının belini büküyor

  Yabancılar borsada en yüksek kârını yazdı

  Dökme çay satışı yasaklanıyor

  Türkiye Finans’tan Ücretsiz Kambiyo Danışmanlığı

  Balık çiftlikleri taşınacak

  Eskişehir, termalde Avrupa’nın en iyisi olmaya aday

  Seralar tersine göçü tetikledi

  Çubuk turşusunu dünya tanıyacak


 Son Dakika Haberleri